Ondrej Kandráč nedá dopustiť na TIETO zimné športy: Trúfli by ste si na tento adrenalín?

Obľúbený muzikant je známy tým, že je veľmi aktívny a šport pre neho nie je cudzie slovo. Pohyb je pre neho dôležitý a tak sa ho nevzdáva ani v čase, keď teploty klesnú hlboko pod bod mrazu. Práve naopak!

Muzikant Ondrej Kandráč patrí medzi vášnivých milovníkov pohybu. Kým cez leto sa venuje najmä plávaniu či túram, pred pár rokmi sa zamiloval do otužovania. A ako správny ľadový medveď sa teší, keď teploty klesnú hlboko pod nulu.Mám fantastických susedov tam, kde bývam, v našej mestskej časti a tí ma nejakým spôsobom naviedli na to. Blízko je vodná nádrž Bukovec. Pre Košičanov veľmi známa. Keď to máme tak blízko, povedali sme si, prečo to nevyskúšať. Nášho ducha a trénovanosť človeka. Povedali sme si, že poďme, skočme do tej vody a poďme sa otužovať. Vraj je to zdravé, ale hlavne to utužuje kolektívneho ducha. Je to také sebazaprenie, ale aj taká výzva. Prečo nie? V zdravom tele, zdravý duch,“ povedal Ondrej.

Okrem otužovania muzikant zbožňuje aj bežky. Chladné a zasnežené januárové dni tak pochopiteľne trávil v prírode. Bežkovanie, jeden z najkrajších zimných športov. Priznám sa, že život bez neho by bol pre mňa chudobnejší o množstvo zážitkov a relaxu,“ zhodnotil Kandráč, ktorý si aj takýmto spôsobom posilňuje imunitu. Pohyb je podľa jeho slov zdravý nielen pre telo, ale aj pre dušu. Tak čo, vyskúšate jeden z týchto športov aj vy?

Ondrej Kandráč Zdroj: archív O.K.

Sledujte obľúbenú reláciu Všetko čo mám rád už dnes o 20:30 na JOJ PLUS!