Známe páry prezradili recept na šťastný vzťah: TAKTO vám láska vydrží na celý život!

Valentín je deň, keď si všetci zaľúbení dokazujú a pripomínajú, že sa ľúbia a vzájomne im na sebe záleží. Netreba však zabúdať na to, že lásku a vďačnosť si treba vo vzťahu prejavovať celoročne!

Láska má kvitnúť celoročne a nielen na deň svätého Valentína. Vedia to aj slávne páry, ktoré žijú v dlhoročných stabilných vzťahoch. Tri osoby známe z obrazoviek televízie JOJ prezradili, čo udržuje ich lásku večne živú a aký je ich recept na šťastný a harmonický vzťah!

Ondrej a Erika Kandráčovci Zdroj: Bibienfoto - Ľubomíra Ištoňová

Ondrej Kandráč, muzikant
Nedávno som si uvedomil, že som v tejto dobe  manželom bez zlozvykov - nepijem, nefajčím a nepracujem. Najdôležitejšia je však podľa mňa vo vzťahu dôvera. Potom sa môže stať aj to, že manželka, ktorá hľadá mužovi milenku medzi jeho FB priateľkami, nájde aj zopár zaujímavých chlapov. Nedávno náš vzťah zaklincovala naša malá Emuška. Tatko? Manželka, to je už na celý život? Vravím hej, Emka moja. Uff, tatko, veď to je horšie ako škola ... Ale teraz nachvíľu vážne, manželstvo je pre mňa kvetom v kvetináči. Musíte sa oňho jednoducho starať, pretože  ho môžete stratiť. Našťastie neplatí čím ideálnejší manžel, tým šťastnejšia manželka ... Aj preto sa v tom našom cítim tak dobre. Rovnaké pocity radosti želám všetkým, ktorí v živote neprestali ľúbiť…

Hana Zavřelová Gallová a Adam Zavřel Zdroj: archív A.Z.

Hana Zavřelová Gallová, moderátorka spravodajstva
Myslím si, že ešte dôležitejšie ako romantika a veľké gestá je udržať si v partnerskom vzťahu humor, toleranciu a ohľaduplnosť. A na to my ľudia často zabúdame, hoci by sa nám to zišlo vo vzťahoch. S Adamom nie sme výnimka. Snažíme sa navzájom si to pripomínať, ak máme pocit, že nás okolnosti, povahy a egá prevalcovali. Pri dvoch deťoch nám toho spoločného času veľa nezostáva, ale keď sa už podarí, aj sa spolu zasmejeme. Môj muž ma aj takmer po 14 rokoch vzťahu vie rozosmiať, čo je asi dobré znamenie.

Romana Dang Van Zdroj: archív R.D.V.

Romana Dang Van, herečka (Danica zo seriálu Nový život)
Po deviatich rokoch vzťahu to už nie je také „zaláskované“ ako prvý mesiac vo vzťahu. Aj preto sa snažíme romantiku udržiavať. Chodíme do kina, na večeru, oslavujeme každé výročie. Alebo sme len doma v objatí pri dobrom filme a s dobrým jedlom. Často si hovoríme, že nesmieme byť pre seba samozrejmosťou, ale treba sa každý deň niečím prekvapiť. Rozosmiať toho druhého. To je na tom najdôležitejšie. Veľmi radi sa napríklad bláznime, tancujeme a robíme si zo seba žarty. To je pre mňa najväčšia romantika.