Manželia Kandráčovci ukázali svoju rozkošnú dcérku Marušku: Wau, to je ale podoba!

Uplynulý rok bol pre obľúbeného muzikanta azda jedným z najkrajších. Hoci pandémia koronavírusu zasiahla jeho pracovné aktivity, pozitívom je, že trávil všetok čas so svojou rodinou a niekoľkomesačnou dcérkou Maruškou. Tá ale rastie ako z vody a onedlho oslávi prvé narodeniny!

Rodinka Kandráčovcov sa minulý rok v júni rozrástla o piateho člena, keď sa na svet vypýtalo Ondrejove a Erikine tretie dieťatko – dcérka Maruška. Odvtedy už pretieklo veľa vody Dunajom a malá princezná onedlho oslávi svoje prvé narodeniny. Pred časom sa obľúbený muzikant pochválil fotkou, na ktorej pózuje s manželkou a so svojou najmladšou ratolesťou a fanúšikovia hneď začali tipovať, na koho sa ponáša viac – či na maminu alebo na ocina. Hoci má Maruška črty aj po svojom slávnom otcovi, už na prvý pohľad sa však viac ponáša na šarmantnú maminu. „Dôležité je, aby sa podobala buď na mňa alebo na Eriku. Nech sa nepodobá na niekoho iného,“ povedal Ondrej so smiechom na odľahčenie.

Jedným dychom ale povedal, že podstatnejšie než to, na koho sa podobá, je niečo celkom iné. „Je to nádherný malý tvor, všetko je dokonalé na tom človiečiku. Pre mňa je to vždy veľký sviatok, keď sme spolu pokope a tešíme sa jeden z druhého. V zásade je absolútne jedno, na koho sa bude podobať, dôležité je, nech je zdravá, nech robí radosť nielen nám, ale aj ľuďom naokolo. Nech je z nej dobrý človek, to je alfou a omegou životného príbehu,“ zhodnotil muzikant.

ArchívPosledné epizódy