Ondrej Kandráč a kapela Sokoly zažiaria v anglickom Manchestri: Aha, kde budú hrať!

Obľúbený muzikant sa spolu s kapelou Sokoly a ďalšími tvárami JOJky už 18. septembra predstaví na veľkom a prestížnom reprezentačnom podujatí v anglickom Manchestri. O čo konkrétne ide? Čítajte ďalej!

Severoanglická metropola Manchester sa už 18. septembra zaplní tými najžiarivejšími hviezdami slovenského a českého šoubiznisu. V hoteli Kimpton Clocktower sa totiž uskutoční už 8. ročník najväčšieho Česko-Slovenského plesu. Ten sa mal pôvodne konať už vo februári, no pre celosvetovú pandémiu ho organizátori presunuli práve na september. „Dôležité bolo, že sa v Spojenom kráľovstve zmiernili pandemické opatrenia, za čo môžme ďakovať vysokej zaočkovanosti na ostrovoch. Verili sme, že sa nám ples podarí zorganizovať kvalitne len sme nevedeli kedy, ešte však nie je takpovediac hotovo a stať sa môže všeličo,“ vysvetlil riaditeľ plesu Michal Bodnár.

Na prestížnom podujatí sa Slovákom a Čechom žijúcim vo Veľkej Británii predstavia naozaj zvučné mená. Svoju účasť prisľúbil muzikant Ondrej Kandráč a vynikajúca kapela Sokoly. Do Manchestru mieri aj sexi moderátorka TOP Star-u Erika Barkolová a ťahákom pre hostí bude určite aj český herec, hudobník a porotca zo šou Česko Slovensko má talent Jakub Prachař. Na spoločenskej udalosti sa však zúčastnia aj predstavitelia českého a slovenského veľvyslanectva, či minister hospodárstva a podpredseda vlády SR Richard Sulík. Organizátori, ale chystajú pre prítomných mnoho ďalších prekvapení. Podľa slov PR manažéra plesu a redaktora TV JOJ, Petra Mikitiča, ktorý televíznym divákom každoročne sprostredkováva manchesterskú atmosféru, zohrala veľmi dôležitú úlohu podpora hlavných sponzorov. „Chceli by sme sa strašne poďakovať za ich ochotu pomôcť, či už generálnemu mediálnemu partnerovi televízii JOJ, tak aj podnikateľovi Janovi Telenskému a AquaCity Poprad. Veľká vďaka patrí taktiež Úradu pre Slovákov žijúcich v zahraničí a spoločnosti Karloff, ale aj ostatným menším podporovateľom tohto nádherného podujatia.” 

Česko-slovenský ples v Manchestri Na 8. ročníku Česko-slovenského plesu v Manchestri zahviezdia viaceré tváre televízie JOJ. Zdroj: TV JOJ

​​Hoci sa pandemická situácia stále dynamicky vyvíja, organizátori dúfajú, že otvoreniu najväčšej spoločenskej udalosti pre česko-slovenskú komunitu v ostrovnej monarchii už nič nezabráni. Sme v tom všetci spolu, keď sa nám to podarí, budeme oslavovať, keď nie, tak budeme smútiť,“ dodal s úsmevom Michal Bodnár. Jeho slová potvrdzuje aj slogan tejto výnimočnej akcie #SmeSpolu, či inak #WeAreTogether. 

Peter Mikitic

Peter Mikitic

Viac článkov od autora