Martina vypadla

Tvrdá rana pre Martinu: Tesne pred finále sa jej Vyvolení zbavili!

Marcel ju výzvou do súboja šokoval, netušila, že sa na nej celý čas len bavil.

Spoznali sme definitívnu zostavu súťažiacich, ktorí zabojujú o Dom snov vo finále! Posledný súboj priniesol nečakané určenie ohrozených súťažiacich, keď nechtiac Igor potopil svojho parťáka Marcela. Od ostatného týždňa sa naposledy upravili pravidlá, keď sa funkcia kuchára týždňa zrušila, nakoľko je Vyvolených v dome málo a práce na dome stále veľa. Počas posledných dní v dome sa musia Vyvolení v kuchyni pravidelne striedať. Keď sa Sajfa Igora opýtal, ktorý Vyvolený obstál v kuchyni najhoršie, stavbyvedúci označil Marcela, no netušil, že tak určí prvého duelanta.

ČÍTAJTE VIAC: Martina sa bojí návratu domov: „Nechcela som byť za prostitútku!“

Marcel pri výbere svojho súpera veľmi neváhal, podľa neho do finále nepatrí Martina. Práve s ňou však za posledné dni zažil najviac zábavy a moletka neverila, že by práve ju popri existencii Mirky v dome, chcel z hry vyradiť ako prvú. Hlasovanie prebehlo jednoznačne, tri hlasy spolu od Igora, Mirky a Ivana získal Marcel a Martina nakoniec predsa len nebude vo finále! Aj keď sa proti nej dlhé týždne viedli otvorené boje a mnoho Vyvolených ju chcelo z hry vyštvať, do tohto dňa sa im to nepodarilo, no Martina sa po niekoľkých vyhratých bitkách predsa len celkového víťazstva nedočká.

Po jednoznačnom súboji sa slova zhostil Marcel a vypadnutie Martiny si vychutnal tým najsvojskejším spôsobom. Poďakoval sa za hlasy a Martine so smiechom odkázal, že on jej svoj život nedaruje, môže ísť tak domov. Po Marcelovi si slovo zobral Igor, ten Mati zanechal veľmi tvrdý odkaz. Som rád, že ťa vidím porazenú, srdce sa mi raduje, mohlo to prísť aj skôr, ale mám z toho dobrý pocit. Vieš, že som ti vždy pomohol, ale ako človek pre mňa nič neznamenáš, ale inak ti prajem všetko dobré,“ povedal jej do očí úprimne. Martina bola až do tohto momentu celá vytešená, Igorove slová však pre ňu boli poriadne studená sprcha. Čo sa dialo potom? Čítajte TU!

Po poslednom súboji tak definitívne poznáme finálovú zostavu Vyvolených. Do záverečného boja o Dom snov sa prebojovali obaja najväčší favoriti IgorMarcelom, v šou sa udržal až do finále jediný misionár Ivan a prekvapením je úspešné ťaženie Mirky, ktorá vypadla síce ako prvá, no nový život dostala po Sajfovej divokej karte. Veľké finále šou sa blíži, tak buďte s Vyvolenými počas ich posledných dní v dome aj najbližší utorok a štvrtok na Jojke!

Martine môžete poslať otázku aj v tomto článku, prostredníctvom formulára nižšie sa jej opýtajte čokoľvek! Odpovie v pondelok.