Martina sa bojí návratu domov: „Nechcela som byť za prostitútku!“

Igor Martine zanechal tvrdý odkaz, tá však má problémy sama so sebou.

Posledný súboj Vyvolených priniesol víťazstvo pre mnohých súťažiacich, dokonca aj tých, ktorí už šou opustili. Až v poslednej bitke pred finále sa podarilo ostatným Vyvoleným zbaviť sa najnepohodlnejšieho článku v dome, Martina už dlhšie sama za seba bojovať nedokázala. Martinin odchod nesprevádzali takmer žiadne emócie, moletka si na svoju adresu za svoje správanie vypočula nelichotivé slová a práve jej odchod bol jeden z najmenej emotívnych v šou.

VIAC O POSLEDNOM SÚBOJI: Tvrdá rana pre Martinu: Tesne pred finále sa jej Vyvolení zbavili!

Som rád, že ťa vidím porazenú, srdce sa mi raduje, mohlo to prísť aj skôr, ale mám z toho dobrý pocit. Vieš, že som ti vždy pomohol, ale ako človek pre mňa nič neznamenáš, ale inak ti prajem všetko dobré. Povedala si, že pravda zvíťazí a dnes zvíťazila, všetko dobre ti vonku prajem, ale netaktizuj v živote, to ťa ďalej nedovedie,“ zneli posledné Igorove slová k Martine. Tá spočiatku po vyradení nedávala na sebe znať sklamanie, dokonca priznala, že dom vyhrať nechcela a jej definitívny koniec v šou ju nesmierne teší.

Keď sa však posadila do jej obľúbenej spovednice, všetko bolo inak. Dokonca aj zabudla na svoj radostný výbuch po Kristíninom vypadnutí. Najradšej by som k nim vletela a povedala by som im, že sú trápni, že sa tešia, keď niekto odchádza. Neukážem im, že ma to trápi... Nemám chuť týchto ľudí už nikdy vidieť!“ zneli jej slová pred kamerou. Hlavne Igorovi s Marcelom praje, aby im výhru vyfúkla Mirka: „Nech je  Mira v hre, určite má byť vo finále a určite porazí aj chalanov vo finále...“

Martina počas jej účinkovania v šou predviedla mnoho vecí, za ktoré sa v priebehu pár hodín ospravedlňovala a neraz si aj poplakala. Najviac sa bála z toho, že sklame svoju mamu, napriek tomu predvádzala jednu výstrednosť za druhou: „Nemám rada, ak sa na mňa ľudia hnevajú a viem, že som to určite viackrát prepískla, ale mrzí ma to, že sa oni takto tešia. Snažila som sa byť k nim normálna. Nechcela som sa dostať do svetla, ako ma dostali Igor s Marcelom ... ako prostitútku. Viem, že ma moja rodina podporí, ale strašne sa bojím návratu do reality a bojím sa, či si po tom všetkom, čo sa tu odohralo, nájdem robotu. To ma najviac trápi.“

Martine môžete poslať otázku aj prostredníctvom tohto článku a formuláru Pýtajte sa, tém je rozhodne veľa. Na vaše otázky odpovie už v pondelok.