Vyvolená Maťa nechcela byť za prostitútku, no ukázala prsia: Sľúbila som to divákom!

Najprv sa za svoje „éčka“ ukázané pred kamerou hanbila, dnes to obhajuje.

Martina Maliterná rozhodne nebola v reality šou Vyvolení prehliadnuteľnou postavou. Už od prvého dňa upozorňovala na svoju osobu, dodnes najvýraznejším sa stalo vyfackanie Žanety za to, že ju mala ohovárať vo Voľbe. Martina sa však predviedla ešte výstrednejším kúskom. Facky nestačili a tak prišli na rad jej prsia. „Éčka“ vystavila na obdiv celému Slovensku!

Po vypadnutí z reality šou sa Vyvolená obávala reakcií doma a vo Veľkom Krtíši, odkiaľ pochádza. Ako však sama hovorí, doma ju privítali vrúcne bez škaredých pohľadov. „Privítali ma perfektne, tešili sa, celú noc sme prekecali a bavili sme sa ako bolo v dome,“ hovorí Martina. Priznáva však, že reakcie neboli iba pozitívne, jej matka, ktorej sa neustále po excesoch v šou ospravedlňovala, mala predsa len výhrady. „Vraj som sa stále opakovala. No ja som premýšľala, čo chcem povedať, nie som mentálne narušená, ako to niektorí hovorili. A keď som si chcela veci premyslieť, tak som občas niečo zopakovala, tak to tak vyznelo,“ hovorí.

Toto bola však vraj jediná výtka z maminej strany a ani ona sama sa za svoje správanie v Dome snov nehanbí. „Bola to šou, neľutujem čo som spravila,“ hovorí presvedčene Martina. Dokonca je stotožnená aj s tým, že pred kamerami ukázala svoje prsia. Vraj to bol sľub, ktorý musela splniť. „Sľúbila som to v dokrútke. Je to šou, kto to nepochopil, ten ma netrápi,“ odkazuje Martina. Pripomeňte si tak Martinin hviezdny okamih v šou Vyvolení.

Šou Vyvolení pokračuje vo štvrtok o 23:30 na Jojke.