Šialený záchvat, aký Vyvolení ešte nezažili: U Čechov Vladkovi praskli nervy!

Vlado návrat jeho nenávidenej Vyvolenej Regíny nepredýchal.

Aj Vyvolení na českej televízii Prima sa pomaly blížia do finále. V súťaži o 5 miliónov českých korún ostali už iba štyria súťažiaci, medzi nimi aj víťaz prvej série českých Vyvolených Vladko. Toho poznajú aj slovenskí diváci, keď sa českí súťažiaci v prvej sérii presťahovali do slovenskej vily. Po ôsmych rokoch je Vladko späť a s ním je vo štvrtej sérii reality šou jeho temperament.

Ten sa naplno predviedol po tom, čo produkcia nasadila do aktuálnej série aj ďalšiu súťažiacu z „jednotky“ Regínu. S tou mal Vlado výrazný problém už pred rokmi a mal čo robiť, aby jej prítomnosť vo vile tento raz predýchal. Na jeho radosť v nedávnom Dueli vypadla s dnes už ex-Vyvolenou Evou, no vo štvrtok štáb Vladka opäť dokázal prekvapiť. Keďže si štyria poslední Vyvolení žili vo vile v až priveľkom mieri, Regínu do vily opäť nasťahovali, aj keď nesúťažne.

Vladko už ďalší návrat Regíny nepredýchal a búchajúc na dvere spovednice krikom oznámil, že v šou končí: „Okamžite otvorte dvere! S touto beštiálnou mrchou tu nebudem. Nebudem tu s ňou! Chceli ste ju tu, tak ju máte!“ Presunul sa aj medzi ostatných Vyvolených, ktorým vyčítal, že jej pózu nedokázali prekuknúť: „Keď vám nevadí, že z vás robí to, čo robí, prosím! Ale zo mňa nie!“ Pozrite si Vladka na pokraji infarktu vo videu.

Našich Vyvolených čaká posledná Voľba Vyvoleného týždňa, sledujte nás už v sobotu o 23:00 na Jojke!