Zuzana ako blond a bruneta

Vyvolená Zuzana provokuje blond v ľahkom prádle: Nový chlap, nový imidž?

Šelmička z Vyvolených ukázala nový účes, stojí za zmenou nový chlap?

Ex-Vyvolená Zuzana Dzvoníková si užíva život plnými dúškami. Bujaré žúrky, fotenie aktov, go-go tancovanie, bičíky a putá po skriniach, ale aj divoký imidž. To všetko patrí k Zuzane, ktorá sa zviditeľnila v reality šou Vyvolení – Dom snov a ani tam neostala nič dlžná svojej povesti. Absenciu sexu v dome vyriešila s Vyvoleným Tomášom Patákom a to rovno pred kamerami. Dodnes sa za to doma nehanbí, zažila už totiž oveľa divokejší sex priamo na verejnosti!

Okolo Vyvolenej sa na nedávnej párty točil nový chlap. Po rozchode s Tomášom ostala Zuzana sama, no zdá sa, že veľmi rýchlo si dokázala nájsť za ex-Vyvoleného náhradu. S Norovým priateľom si vymieňala priamo pred objektívmi fotoaparátov bozky a väčšinu večera mali k sebe blízko.

Okrem nového chlapa však Zuzana prekvapila aj novým účesom. Imidž brunety vymenila za blond! Žeby začala Šelmička nový život? Isté je, že Zuzana s vlasmi experimentuje veľmi rada, ešte v Dome snov podľahla súčasným trendom, keď si nechala vyholiť časť hlavy nakrátko, na Voľbe predviedla vysokú vlnu, do ktorej, ako sama na kameru priznala, by presne zapasoval istý mužský orgán. Nemusíte asi dvakrát hádať ktorý.