Víťazka prvých Vyvolených Linda po rokoch: Takto predáva svoje telo!

Po ôsmych rokoch našla útočisko v audiotexových reláciách.

Pred ôsmymi rokmi nastala na slovenských obrazovkách reality revolúcia. Na Slovensko prišla z Maďarska kontrovezná reality šou VyVolení a s ňou aj obrovský divácky záujem, vďaka ktorému sa šou stala neohrozeným lídrom na trhu. Niekoľko jednotlivcov dennodenne dvadsaťštyri hodín po drobnohľadom kamier, ktorým neuniklo nikdy nič. A to všetko pre jediné – výhru, ktorá mohla víťazovi zmeniť život.

Víťazkou prvej série sa stala Linda Drevenková, ktorej nezabudnuteľný prejav si dodnes pamätá každý fanúšik tejto šou. Práve ona dostala možnosť vďaka sms hlasom divákov zmeniť svoj život, no, zdá sa, že víťazka prvej série reality šou Vyvolení ostala...pri svojom. Už počas Vyvolených nemala problém ukázať sa, ako ju pán Boh stvoril a aj tým si vybojovala v šou víťazstvo. Zábrany s odhaľovaním však nemá ani dnes.

Linda si aktuálne totiž privyrába v jednej z audiotexových súťaží, ktoré lákajú na lákavé výhry každý deň. Vyvolenú však na obraze nájdete skôr v nočných hodinách, kedy môže svoje prednosti pred televíznou kamerou rozbaliť naplno. Linda sa tak opäť usídlila na televíznej obrazovke, no tento raz už za výrazne menšej pozornosti verejnosti a médií.

Tretia séria Vyvolených, v ktorej posledná štvorica súťažiacich bojuje o Dom snov a auto, sa blížia do finále! Pokračujeme už v utorok o 23:30 na Jojke!