Maja

Prekvapenie pred finále: Maja je späť vo Vyvolených!

Marcel ostane zaskočený aj dojatý, zistí, že Maja sa stretáva s jeho rodinou!

Aj posledný týždeň na stavbe Domu snov bude patriť návštevám. Po tom, čo svojich milovaných prišla pozrieť Igorova a Ivanova rodina, sa dnes prídu na prácu Vyvolených pozrieť Marcelovi blízki. Stretnutie rodiny s Vyvoleným bude plné emócií, na Marcela sú všetci veľmi hrdí. Napriek tomu, že sa Bandovcom dom zapáči, je pre nich primalý, samým je ich osem izieb málo!

Na Marcela však čaká ešte jedno prekvapenie. Do domu Vyvolených sa vráti snáď najobľúbenejšia súťažiaca Maja! Marcel ostane zaskočený a dojatý zároveň a Maja ho dokáže ešte aj šokovať. Keď ju bude chcieť zoznámiť s jeho rodinou, zistí, že Maja bola už niekoľkokrát u Bandovcov a vtedy pochopí, že ho má rada viac, ako si myslel. „To sú pocity v živote, keď človek nemá slov, keď všetky srandy idú bokom. Hneď som pochopil, že chce byť v tej rodine, že chce so mnou zdieľať môj život. Pochopil som, že má viac ako len rada,“ povie Marcel dojatý.

Igorovi s Ivanom príde ľúto, že v dome ostala Mirka a nie Maja, ktorá zaručene patrí do finále. Mirka totiž neustále všetkým lezie na nervy a tesne pred finále chalani vytvoria koalíciu. Mirka ju však iniciuje sama, keď odmieta pracovať a na všetkých je nepríjemná. Matka troch detí tak v dome ostáva sama, Igor s Marcelom a Ivanom naďalej pracujú bez nej. Igorova rodina zariadila kuchyňu, Ivan s manželkou a deťmi vybral detskú izbu. Dom snov sa začína pomaly zariaďovať a ostávajú už iba dva dni, pokým dostane svoju konečnú tvár.

Nenechajte si ujsť príchod Maji do Domu snov Vyvolených dnes o 23:30 na Jojke!