Deň pred finále odhalená! Ukáže sa pravda o Mirkinom živote!

Mirku navštívia jej rodičia a dvaja starší synovia, pravda sa ukáže.

Vyvolených delí už iba jeden deň od finále a poslednou, za ktorou ešte neprišla jej rodina, je Mirka. Tá so sebou do reality šou priniesla neľahký príbeh, ktorí však mnohí považujú iba za Mirkinu taktiku, ako sa čo najistejšie prepracovať k celkovému víťazstvu. O jej rodine sme toho počuli už veľa, bývalý muž a otec jej najmladšieho syna ju týral, s deťmi sa presúva po krízových centrách, nepekne sa vyjadrovala aj na adresu vlastnej matky.

Práve ona spolu s otcom a jej dvaja starší synovia prišli Mirku na stavbu pozrieť. Zvítanie nielen so synmi, ale aj rodičmi sprevádzali veľké emócie, čo všetkých troch Vyvolených prekvapilo. To, čo o svojej mame Mirka doteraz rozprávala, nemalo nič spoločné s tým, ako sa k nej správala po príchode do domu. „Pred tromi dňami rozpráva, aká je jej mama p***, čo sme všetci počuli a teraz akoby normálne spolu žili, ja to neviem pochopiť,“ hovorí Igor. Všetci traja chlapi nakoniec odhalia pravdu o jej živote, pričom informácie získajú priamo od jej synov.

Pred finále sa tak ukáže, čo z toho, čo Mirka na kameru hovorila, bola skutočne pravda. Traja mužskí obyvatelia Domu snov sa vrátia k viacerým situáciám, ktoré s Mirkou na stavbe zažili a ani teraz nedokážu o Vyvolenej hovoriť v dobrom. Igor priznáva, že Mirka mu nebola sympatická od začiatku a dokonca jej dá kázeň o zodpovednosti voči deťom aj samej sebe.

Vyvolených sledujte už dnes po filme Umenie boja na Jojke!