Vyvolení vo finále

Nastal deň veľkého finále Vyvolených! Krok od víťazstva bude nečakane Ivan!

Najväčší favoriti Igor a Marcel prekvapivo na odstrel!

Neuveriteľných tri a pol mesiaca bojovala skupina Vyvolených izolovaná od okolitého sveta o výhru, ktorú si však musela tvrdo odpracovať. Vyvolení tretej série reality šou súťažia o Dom snov a auto, pričom nič nerobenie v luxusne zariadenej vile vymenili za poctivú prácu na stavbe domu, ktorý bude patriť víťazovi šou. Kto to bude, sa dozvieme už dnes, kedy sa definitívne rozhodne, či sa z celkového víťazstva bude tešiť niektorý z troch chlapov Igor, Marcel a Ivan, alebo sa matke troch detí Mirke podarí po návrate do reality šou splniť cieľ a ako sama hovorí, vyhrať pre svoje deti domov.

Finále bude prebiehať špeciálne, pričom veľké slovo v tom, kto sa dostane do úplne posledného súboja tretej série Vyvolených, budú mať ako rodiny jednotlivých súťažiacich, ktoré prišli do domu počas záverečných dvoch týždňov na návštevu, ale aj inžinier Miroslav Varga.

Záverečný súboj so sebou prinesie návrat súťažnej disciplíny, pričom dvojica finalistov, ktorá sa vo finálovom súboji stretne, bude musieť splniť hneď dve úlohy. Prvou bude rozsvietiť žiarovky a keď sa im to podarí, môžu si zobrať jeden kľúč, s ktorým musia vybehnúť k domu a otvoriť vchodové dvere. Jeden kľúč – jedna cesta hore a dolu. Správny kľúč je len jeden. Ten, ktorý to splní ako prvý je víťaz.

Za najväčších favoritov na celkové víťazstvo sú už niekoľko týždňov pasovaní najpracovitejší Vyvolení Igor s Marcelom, pričom kus práce na stavbe urobil aj Ivan. Tomu sa vo finále bude dariť a bude pripravený postarať sa pri záverečnom rozuzlení o veľký šok! Finále si jednoducho nemôžete nechať ujsť, tretí Vyvolení spoznajú svojho víťaza!

Veľké finále Vyvolených sledujte už dnes o 22:50 na Jojke!