Exkluzívne: Kampaň na X Factor odštartovaná, pozrite si prvé promo!

V deň oznámenia slovenského X Factoru prichádza do vysielania prvé promo.

Najväčšia spevácka šou na svete X Factor príde aj na Slovensko! Po troch ročníkoch americkej verzie, ktorú vám televízia Joj prostredníctvom mladšej stanice PLUS prináša aj počas tejto jesene, sa však tento raz môžete tešiť na originálnu slovenskú verziu, ktorá dokáže objaviť ten najväčší spevácky talent u nás!

PRIHLASOVACÍ FORMULÁR DO ŠOU NÁJDETE TU!

Nadviazať na veľkoleposť a kvalitu šou je veľká výzva, no zhostiť sa jej je pripravený režisér všetkých štyroch ročníkov najsledovanejšieho programu na Slovensku Česko Slovensko má talent Jeffo Minařík. Ten už má jasno, ako bude naša verzia X Factoru vyzerať. "Prípravy už začali. Pripravené sú priestory na natáčanie, rokujeme už s porotcami. Dôležitá bude forma, ako sa to stvárni, spracovanie jednotlivých spevákov, ich príbehy a to, čo sa deje v zákulisí," povedal Jeffo.

Čítajte viac: Najväčšia spevácka šou X Factor prichádza na Slovensko!

Projekt X Factor Slovensko sa síce definitívne potvrdil pre jar 2014 iba dnes, no už teraz sa do vysielania dostávajú prvé upútavky, vďaka ktorým by sa mali zmobilizovať všetky spevácke talenty, ktoré sa doteraz pred televíznymi kamerami ukrývali. Kým na víťaza čaká rozprávková výhra, ktorá mu zmení život, tešiť sa už teraz môžete aj vy, diváci. X Factor prichádza, tak sledujte naše novinky aj naďalej!