x factor

Veľká šanca pre všetkých spevákov! Prihlasovanie do X Factor Slovensko spustené!

Šancu má každý, kto chce skutočne zmeniť svoj život!

Najväčšia spevácka šou súčasnosti X Factor definitívne prichádza na Slovensko a už teraz máte šancu prihlásiť sa a urobiť prvý krok k tomu, aby ste zmenili svoj život. Prihlásiť sa môže každý, mladí aj starší speváci, jednotlivci, dvojice či skupiny. X Factor je pre všetkých, ktorí majú výnimočný hlas, myslia si, že majú na to konkurovať svojím spevom ostatným, odhodlajú sa vystupovať pred ľuďmi a majú legendárny faktor X. Charizmu alebo nepomenovateľný element, ktorý robí z obyčajných spevákov hviezdy!

Z doterajších ročníkov X Factor už vyšlo niekoľko hviezd, medzi najznámejšie patria napríklad Alexandra Burke, či Leona Lewis. X Factor však konečne prichádza po prvýkrát aj priamo na Slovensko. Prvého víťaza spoznáme už v prvej polovici roku 2014. Aj u nás sa bude súťažiť v štyroch kategóriách, hlásiť sa môžete do kategórií - dievčatá, chlapci, starší ako 28 rokov a skupiny. Šancu zmeniť svoj život dostane každý jeden z vás, tak využite túto jedinečnú možnosť a prihláste sa už teraz prostredníctvom FORMULÁRA!

Fomrát X Factor sa od svojej premiéry v roku 2004 stal natrvalo najsledovanejšou šou v Británii, kde tento rok vstúpil už do desiateho ročníka. Šou lámala divácke rekordy aj v ďalších krajinách. Túto jeseň vysiela X Factor už po tretíkrát aj najnáročnejší americký televízny trh, kde je porotcom samotný tvorca show Simon Cowell. Túto verziu môžu rovnako po tretíkrát za sebou sledovať aj diváci na Slovensku prostredníctvom televízie PLUS.