Kastingový X Factor Víkend už ZAJTRA! Do šou pozýva aj Lillie McCloud!

Hviezda amerického X Factoru sa prihovorila slovenským divákom!

Kastingy do najväčšej speváckej šou súčasnosti sú tu! Veľký X Factor Víkend, počas ktorého budeme hľadať tie najväčšie spevácke talenty, prebehne už túto sobotu a nedeľu 14. a 15. decembra až v 12 slovenských  mestách, aby si každý jeden nádejný spevák našiel to svoje miesto, kde ukáže x factor a zabojuje o najvyššiu výhru v histórii speváckych šou neuveriteľných 200 000 eur! Kastingy v českých mestách sa po pripojení českej televízie Prima do projektu sa presúvajú na 18. a 19. januára 2014.

Kastingové miesta na Slovensku 14. a 15. december 2013

Svojej šance sa tento rok chopila Slovákom veľmi dobre známa Lillie McCloud, ktorá ohúrila porotu už na kastingu, s prehľadom postúpila do živých kôl, no jej cesta sa nečakane skončila v piatom finálovom kole. Spevácka šou jej napriek tomu zmenila život a dostala ju do povedomia nielen Američanov, ale aj celého sveta. Lillie sa z veľkej príležitosti, ktorú dostala vďaka X Factoru, nesmierne teší a pozýva všetkých, aby si slovenskú verziu speváckej šou nenechali ujsť! „Ahojte, TV JOJ, určite sledujte X Factor, bude to super!“ odkazuje všetkým vám.

Lillie McCloud sa ešte pod menom Nicole J McCloud dokázala presadiť aj na Slovensku vďaka dvom šou programom Jojky, Showdance a Česko Slovensko má talent, pre ktoré naspievala titulnú skladbu. V oboch prípadoch išlo žiadané hity, ktoré sa stali vyhľadávanými po celom internete. Už pred účasťou v americkom X Factore mala za sebou množstvo skúseností, v roku 1985 mala dokonca skladbu v americkej Top 10, spolupracovala s mnohými hviezdami ako Bruce Springsteen či Stevie Wonder. Po prevalení jej minulosti sa proti nej zdvihla vlna kritiky a svoju pozíciu v šou musela obhajovať. „V X Factore vedeli všetko o mojom živote a oni urobili rozhodnutie ako ma odprezentujú v šou. Bolo to zlé rozhodnutie? Nemyslím si to. Takto som dostala príležitosť osloviť ľudí a ukázať svoju osobnejšiu stránku. Tí, ktorí sa o mňa zaujímali, si ma mohli vyhľadať na internete. Nečakala som, že to zostane tajomstvom,“ vyjadrila sa.