Sisa Sklovská

Sisa Sklovská reaguje na kritiku na Facebooku!

Na porotcovanie divy v X Factore padajú nelichotivé komentáre.

Odhalenie poroty prvej série X Factoru vyvolalo u divákov vlnu rôznorodých reakcii na sociálnych sieťach. No najviac zo všetkých sa skloňovalo meno speváčky Sisy Lelkes Sklovskej a žiaľ, odniesla si od vás prevažne negatívnu odozvu. Niektorí z vás dokonca tvrdia, že účinkovanie slovenskej divy v speváckej súťaži je dôvodom na to, aby si X Factor nezapli. Ako zareagovala samotná speváčka na takto tvrdú odozvu?

Sisa je skúsená speváčka a ostrieľaná hviezda. Rozhodne nezostala zaskočená. „Kreslo porotkyne v projekte X Factor vnímam ako profesionálnu výzvu a zodpovedný záväzok zároveň. Som pripravená zverenej skupine odovzdať absolútne maximum skúsenosti a pripravená na akékoľvek reakcie, či už pozitívne alebo negatívne," reagovala na ostrú kritiku s povestnou dávkou nonšalantnosti.

Sisa Lelkes Sklovská je mnohými považovaná za jednu z kontroverzných tvárí slovenského šoubiznisu, no sama sa za takú nepovažuje. „Spev sa stal neoddeliteľnou súčasťou môjho života a považujem sa v prvom rade za speváčku. Nálepkou kontroverzie sa nezaoberám," tvrdí. Isté však je, že X Factor bude aj vďaka nej skutočne výnimočnou šou, v ktorej sa bude na čo pozerať.

Čítajte viac:

Exkluzívne! Martin „Pyco“ Rausch moderátorom X Factoru: Tento rok to bude môj jediný projekt!

Toto je hviezdna porota X Factoru!

Simon Cowell v slovenskom X Factore: Chcem vidieť teba!