Noro v poslednej časti všetkých poriadne šokoval: Čo Ján Koleník prezradil o Za sklom 3?

Štart tretej série obľúbenej kriminálky sa nezadržateľne blíži a JOJka vám opäť ponúkne pohľad za sklo udalostí inšpirovaných skutočnosťou. Na čo sa môžete tešiť v Za sklom 3 nám prezradil jeden z hlavných hrdinov Noro alias Ján Koleník.

Príbeh dvoch elitných policajtov Maxa a Nora, ktorí odkrývajú prepojenia zločinu a politiky, pokračuje. V minulosti ich rozdielne názory často stavali proti sebe, spory pri vyšetrovaní náročných prípadov im ničili priateľstvo. Naposledy sa zdalo, že Noro prešiel na druhú stranu a pridal sa k zločineckej skupine. ,,Moja postava nesie v seriáli tajomstvo a policajti Noro a Maxo si medzi sebou opäť nedôverujú," prezradil Koleník. 

Ján sa na nakrúcanie tretej série veľmi tešil a spoluprácu s hercami si pochvaľoval. Obľúbená kriminálka prinesie mnoho nových postáv, zaujímavých zápletiek a vrážd. ,,Bude tam menej akčných scén, je to skôr postavené na psychológii a vzťahoch," vysvetľuje herec. Nenechajte si ujsť detailne premyslenú kriminálku, ktorá opäť ponúkne pohľad za sklo udalostí inšpirovaných skutočnosťou. 

Sledujte seriál Za sklom 3 v utorok o 20:35 hod. na JOJke!