Čiernej vlajky

Čierne vlajky vztýčené: Na JOJku priplávajú piráti!

Úspešný akvizičný seriál rozpráva príbeh kapitána Flinta a Johna Silvera - skutočných pirátskych legiend.

Najnovšia akvizičná novinka televízie JOJ poteší predovšetkým všetkých fanúšikov pirátov a dobrodružstva - prichádzajú Čierne vlajky! Máte sa na čo tešiť, jedná sa o seriál z produkcie skvelého režiséra a producenta Michaela Baya!

V seriáli Čierne vlajky vystupujú skutočné postavy z histórie: kapitán Flint, ktorý bol najobávanejším pirátom svojej doby a John Silver, ktorý ukradol mapu k španielskemu pokladu. Obaja morskí vlci chcú tento poklad získať, čím sa dostávajú do vzájomného konfliktu. Seriál predchádza udalostiam obľúbeného Ostrovu pokladov. Dej sa odohráva dvadsať rokov pred príbehom kapitána Flinta a jeho pirátov z románu Ostrov pokladov od spisovateľa Roberta Louisa Stevensona.

Čierne vlajky pochádzajú z dielne americkej káblovej televízie Starz, ktorá stojí za svetovo úspešnými historickými seriálmi: Camelot a Spartakus. Doteraz vzniklo 18 častí v dvoch sériách a tretia je naplánovaná v Amerike na 23. januára 2016. V hlavných úlohách uvidíte hercov: Toby Stephens, Hannah New, Luke Arnold, Jessica Parker Kennedy, Tom Hopper, Zach McGowan a ďalších.

Sledujte Čierne vlajky v premiére už v nedeľu 3. januára o 20:35 na JOJke, vysielame dve epizódy za sebou a následnú tretiu časť si diváci budú môcť pozrieť v pondelok o 22:25!