Anketa OTO - 1 kolo

Vyberte si obľúbenú osobnosť TV obrazovky: Hlasovanie v ankete OTO prebieha práve teraz!

Vyhrajú favoriti alebo nové tváre?

Tohtoročný galavečer ankety OTO (Osobnosť televíznej obrazovky) padol na 12. marca, no boj o prestížnu cenu znamenajúcu absolútnu divácku priazeň je už v plnom prúde. Nemáte žiadne obmedzenia, vybrať si môžete z celej škály televíznych osobností hneď v štrnástich rôznych kategórii, ktoré mapujú všetky aspekty televíznej zábavy aj elementárny spravodajský a publicistický rozmer. Okrem moderátorov, redaktorov, komentátorov a seriálových hercov hlasujete aj za spevákov, speváčky a hudobné skupiny.

Hlasovanie prebieha v dvoch kolách, prvé trvá do 22. januára. Hlasovať môžete práve teraz na oficiálnej stránke ankety OTO!

Ako hlasujete?
V každej kategórii si vyberiete štyri osobnosti, relácie alebo seriály. Po 22. januári sa hlasovanie uzavrie, spočítajú sa všetky hlasy a sedem najpopulárnejších postúpi do druhého kola. V druhom kole sa hlasuje od 29. januára do 19. februára. Výsledky sa dozvieme už 12. marca počas priameho prenosu. Vyhrajú favoriti s niekoľkými soškami na konte, alebo zažiaria nové hviezdy televízneho neba? To sa dozvieme až v marci. Ale je to len a len na vás, televíznych divákoch!

Viac informácii nájdete na ANKETAOTO.CAS.SK, kde môžete hlasovať práve teraz!