Running gala

Štvrtý marec patrí nám – BEŽCOM!

Zúčastnite sa RUNNING GALA a dajte najavo svoju lásku k behu, vstupenky sú práve v predaji.

Všetci bežci, bežkyne ako aj fanúšikovia tohto super športu, zakrúžkujte si vo svojich kalendároch termín 4.3.2016. Máme totiž super dôvod na oslavu - plánovaný je historicky prvý večierok bežeckej komunity RUNNING GALA. Cieľom je sa stretnúť, zabaviť, zaspominínať si, ale aj oceniť nasilnejšie okamihy, najrýchlejšie výkony a najlepšie bežecké akcie uplynulej bežeckej sezóny.

Nápad zrelizovať slavnostné stretnutie neustále sa rozrastajúcej bežeckej komunity aj mimo bežeckých pretekov a akcií vznikol pri spoločných stretnutiach členov rôznych aktívnych bežeckých skupín. Cieľom je takto vytvoriť tradíciu stretávania sa aj na inej, ako bežeckej pôde. Preto sú dvere RUNNING GALA otvorené všetkým bežcom, priateľom, fanúšikom, podporovateľom, rodinným príslušníkom - jednoducho všetkým vám, ktorým beh prirástol k srdcu a tvoríte našu neustále sa zväčšujúcu bežeckú rodinu.

Súčasťou večera, okrem dobrej zábavy o ktorú sa postará Igor Kmeťo, Silent Trio a DJ, bude aj vyhlasovanie cien bežeckej komunity za rok 2015. V bratislavskej Rafinery Gallery s kapacitou 500 miest tak spoločne oslávime radosť z behu a oceníme to najlepšie, čo sa v uplynulom roku v našej komunite udialo. Ceny budeme udeľovať v 12tich kategóriách, pričom o víťazoch v prvých dvoch kategóriách budete rozhodovať vy, bežecká verejnosť prostredníctvom online hlasovania. Informácie o hlasovaní dáme čoskoro.

Oceňované kategórie

1. Bežecký event roka
2. Bežecká komunita roka
3. Bežecký čin roka
4. Bežecký príbeh roka
5. Bojovník/Bojovníčka roka
6. Bežecká rodina roka
7. Talent roka
8. Najaktívnejší bežec/bežkyňa roka
9. Najrýchlejší bežec/bežkyňa roka 10km
10. Najrýchlejší bežec/bežkyňa roka POLMARATÓN
11. Najrýchlejší bežec/bežkyňa roka MARATÓN
12. Najrýchlejší bežec/bežkyňa roka ULTRA 

Lístky na RUNNING GALA  si môžte zakúpiť  v predpredaji na stránkach  bratislavamarathon.com. Dostupné sú v 2 variantách - klasik a VIP. Na tejto stránke nájdete aj podrobnejšie info  o RUNNING GALA programe, dresscode, tombole a cene.

Tak nezabudnite, piatok večer, 04.03.2016 patrí BEŽCOM!

Akciu podporujú členovia nezávislého združenia bežeckých komunít : BEH PEZINKOM, BMSC, EMKO, FIT CURVES, IG RUNNING, iRUN, JOJ RUN, KARNIKOVA RUN, RAKUSKY BEH ZIEN, REALIZ, RUN FOR FUN, SHEruns, SLOVAK ULTRA TRAIL, STUPAVSKY MARATON, TATRAN, TRIAX, TRINITY