Magic Mike

Channing Tatum sa ako mladý živil striptízom: Svoje skúsenosti zúročil vo filme Magic Mike

Čo poviete na jeho výkon?

Film Magic Mike: Bez nohavíc sa inšpiroval skúsenosťami herca Channinga Tatuma z čias, keď sa živil ako striptér a o svojej hereckej kariére iba sníval. Tatum je jeden z prípadov, ktorý môže povedať, že keď človek naozaj po niečom túži, tak sa mu to aj splní. Nápad Channinga Tatuma nakrútiť film z prostredia striptérov zaujal režiséra Stevena Soderbergha, ktorý ho označil za zábavný, šialený a sexi. Do scenára komédie sa premietli aj Channingove osobné skúsenosti, keď si v mladosti privyrábal zopár mesiacov ako exotický tanečník. Tatum však v snímke nehrá sám seba, ale staršieho kolegu. Jeho postavu stvárnil Alex Pettyfer. V úlohe Dallasa, bývalého striptéra a súčasného majiteľa klubu, v ktorom Mike so svojím žiakom vystupujú, zažiaril Matthew McConaughey.

Film Magic Mike: Bez nohavíc môžete sledovať dnes o 20:35 na JOJke!

O filme:
Mike (Channing Tatum) má tridsaťjeden rokov a  život si užíva plnými dúškami. Vlastní stavebnú firmu, ale túži vyrábať originálny nábytok na zákazku. Všetky jeho snahy získať bankový úver sú však márne. Aby si našetril dostatočný kapitál, cez deň pracuje na stavbách ako radový robotník a večer zarába ako striptér Magic Mike v klube Xquisite. Stane sa obdivovanou hviezdou, ktorá privádza ženské publikum do vytrženia. Čím viac ho dámy milujú, tým viac peňazí utratia a tým šťastnejší je aj majiteľ klubu, charizmatický striptérsky veterán Dallas (Matthew McConaughey).
Keď Mike počas dennej šichty na streche narazí na devätnásťročného Adama (Alex Pettyfer), ktorý sa pofľakuje od jednej nekvalifikovanej práce k druhej, pripomenie si svoju minulosť a vezme ho so sebou do klubu. Odhalí v mladíkovi striptérsky talent a ujme sa ho. Hneď prvý večer, keď do klubu nastúpi ako pomocná sila, sa však Adam objaví aj na pódiu, pretože jeden zo striptérov sa opil a nemôže vystupovať. A má obrovský úspech...