running gala

Poznáme nominácie na RUNNING GALA 2015!

Odovzdávanie cien sa uskutoční už 4. marca 2016.

Termín prvého ročníka vyhlasovania bežeckých cien RUNNING GALA za rok 2015 sa nezadržateľne blíži a my už poznáme zoznam osobností, ktoré majú 4. marca v Rafinery Gallery veľkú šancu zažiariť. 

Počas uplynulého víkendu zasadla hodnotiaca komisia zložená zo zástupcov bežeckých komunít, ktoré sa podieľajú na organizácii 1. ročníka RUNNING GALA. Rozhodovala o tom, kto sa stane víťazom v jednotlivých kategóriách: Bežecký čin roka, Bežecká rodina roka, Bojovník/Bojovníčka roka a Bežecký príbeh roka. Nominácie do týchto kategórií mohol poslať ktokoľvek, pričom hodnotenie sa uskutočnilo v dvoch kolách. Výsledky slávnostne vyhlásia na gala večere v piatok 4. marca o 19.00 h v Rafinery Gallery v Bratislave.  Nominácie v každej kategórii, ktoré získali v prvom kole najviac hlasov.

Nominácie v jednotlivých kategóriách nájdete aj TU!

Okrem spomenutých kategórii RUNNING GALA vyhlásia aj najrýchlejších bežcov a bežkyne na 10 km, v polmaratóne a maratóne a tiež bežcov roka v horskom behu do 50 km a ultratrailistov. Ocenenia udelia najlepšiemu podujatiu roka a najlepšej bežeckej komunite. O víťazoch v týchto dvoch kategóriách ešte stále možte rozhodnúť aj vy svojím hlasom na www.cvicte.sk

Záštitu nad RUNNING GALA prevzal župan BSK Pavol Frešo, akciu podporil i Slovenský atletický zväz.

Lístky na RUNNING GALA si môžte zakúpiť  v predpredaji 

Dostupné sú v 2 variantách - klasik a VIP. Na tejto stránke nájdete aj podrobnejšie inforámcie  o programe RUNNING GALA, dress code, tombole a cenách.