nadácia joj - výtvarná súťaž

Máte talent na kreslenie a maľovanie? Vyhrajte v našej súťaži s Nadáciou JOJ

Televízia JOJ je tu už pätnásty rok s vami!

Ak viete kresliť, ukážte nám svoj talent! Nakreslite hviezdne okamihy z televíznej obrazovky, svoje idoly, obľúbené seriály alebo programy, ktoré ste sledovali počas 14 rokov vysielania našej televízie. Do súťaže sa môžu zapojiť žiaci základných škôl, študenti stredných škôl aj dospelí. V každej z týchto 3 kategórii porota ocení 15 najlepších autorov. Spolu 45 ocenených autorov si rozdelí ceny v celkovej hodnote 15 000 EUR!

Svoju výtvarnú prácu pošlite na adresu: Nadácia TV JOJ, Brečtanová 1, 831 01 Bratislava a to najneskôr do 31.5.2016. Dôležité je, aby ste na zadnú stranu práce uviedli svoje meno, vek, adresu bydliska a pre rýchlejšiu komunikáciu aj telefónne číslo! Výsledky celonárodnej výtvarnej súťaže zverejní Nadácia TV JOJ na webe, facebooku a v televíznom spravodajstve TV  JOJ hneď po letných prázdninách na začiatku školského roka 2016/2017.  

Celoslovenskú výtvarnú súťaž vyhlasuje Nadácia Televízie JOJ. Podrobnosti a aktuálne informácie nájdete na webe alebo facebooku. Oficiálnymi partnermi výtvarnej súťaže Nadácie TV JOJ sú spoločnosti ZaNakup.com, PRAKRITI - Ashtanga Yoga Shala Bratislava a známe osobnosti špeciálneho vydania relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja.