Tvare po rokoch

Spoznávate ich ešte? Takto sa menili najväčšie hviezdy JOJky v čase!

Vyzerajú stále lepšie a lepšie.

Televízia JOJ len nedávno oslávila svoje 14. narodeniny. To je zároveň aj počet rokov, počas ktorých vám naša televízia neustále prináša kopec zábavy, silných zážitkov a nefalšovaných emócií. Za ten čas však JOJka Slovenku priniesla aj množstvo nových tvárí, ktorých vidieť je vždy zážitok. Niektoré z nich sa síce časom z obrazovky stratili, zato iní u nás zostali ešte od jej vzniku. Súčasťou 14-ročného inventára sú Lenka, Mišo, Vlado a Ľuboš. Netreba však zabudnúť ani na o niečo mladšie posily tímu ako Adriana Kmotríková či Andrea Pálffy Belányiová. Pozrite sa s nami, ako sa naše hlavné tváre menili v priebehu rokov. Musíme však uznať, že nikomu zub času na kráse neubral, práve naopak, všetkým to z roka na rok sluší viac a viac.

 

Ľuboš Sarnovský – Patrí medzi služobne najstarších moderátorov spravodajstva. Na našich obrazovkách sa objavuje už od prvého dňa. Po jeho boku sa tak vystriedalo azda najviac moderátorských kolegýň.

 

Adriana Kmotríková – Ani boj so zákernou chorobou neubral obľúbenej moderátorke spravodajstva a najnovšej držiteľke Ota na kráse a pôvabe.

 

Mišo Hudák – Šediny pridali nášmu obľúbenému hádačovi a televíznemu hlasu s charakteristickým ostrovtipom ešte viac na šarme.

 

Vlado Voštinár – Kedysi ho zdobili charakteristické kučery, bez ktorých sme si ho ani nevedeli predstaviť. Napokon sme si však na našu hviezdu Inkognita zvykli aj bez nich.

 

Andrea Pálffy Belányiová – Sympatická moderátorka spravodajstva akoby ani nezostarla.

 

Lenka Čviriková Hriadeľová – Obľúbenou šporťáčkou je už od počiatkov JOJky, akurát z roka na rok vyzerá viac a viac sexi.