návrh

Sandra Bullock, Katherine Heigl alebo Kate Hudson: Ktorá filmová nevesta je naj?

Toto je TOP 5 svadobných komédií.

Romantické komédie patria k najobľúbenejším žánrom. My sa ani nečudujeme, sú predsa skĺbením ideálnej zábavy na rodinný večer: ženy si prídu na svoje pri snívaní o romantickej láske a ani muži nie sú ukrátení, lebo sa aspoň zasmejú, keďže tá cesta za láskou je často strastiplná a vyskladaná z mnohých humorných situácií. A aký je recept na ideálnu romantickú komédiu? Predsa zasadiť jej tému okolo veľkej, krásnej a úžasnej svadby! Svadobné torty, svadobné šaty, pozvánky, kvety, výzdoba a nekonečné problémy, ktoré s tým súvisia. Toto je 5 najlepších romantických komédií so svadobnou tematikou:

27 šiat
Piate miesto rebríčka obsadila ’JOJkárska klasika”. Katherine Heigl v úlohe večnej družičky (neuveriteľných 27-krát) túžiaca po svadbe konkrétne s úžasným šéfom. Do cesty jej však vojde jej mladšia sestra Tess. Tá sa začne vydávať za dokonalú ženu, do ktorej sa Janin šéf okamžite zamiluje. Čoskoro Tess požiada svoju staršiu sestru, aby jej pomohla zorganizovať ďalšiu svadbu. Bude Jane po 28-krát iba družičkou? A čo viac, bude svedkom svadby jej sestry a lásky jej života?

Návrh
Margaret má úspešnú kariériu, popri ktorej jej nezostáva veľa času na vzťahy a na mužov. Ona s tým je aj vyrovnaná, až do chvíle, keď jej hrozí deportácia z USA do rodnej Kanady. Vtedy prichádza s plánom, vymyslí si, že je zasnúbená s nič netušiacim asistentom Andrewom, ktorého celé roky ponižovala. Ten na jej plán pristúpi, no má vlastné podmienky. A tak sa “pár” vydáva na návštevu za jej rodičmi, aby overili silu ich falošného zväzku. Ich plán sa však pomaly rozpadá pod váhou okolností a Margaret zisťuje, že nie vždy môže mať všetko pod kontrolou. No to nemusí byť zlé…

Vojna neviest
Liv a Emma sú veľmi odlišné najlepšie kamarátky - zatiaľ čo Liv je úspešná právnička, ktorá nielen vie, čo chce, ale aj to, ako to získa. Emma je zasa obetavá učiteľka, ktorá myslí hlavne na druhých. Jedno mali spoločné - vysnívanú svadbu. Spolu plánujú ten dokonalý, jedinečný deň, až kým nezistia, že svadbu môžu mať iba v rovnaký dátum na svojom vysnívanom mieste. Priateľstvo sa mení na vojnu neviest, ktoré si chcú navzájom ublížiť a pokaziť veľkolepú svadbu. Pretože ani najlepšie priateľky sa nedelia o muža a o svadobný deň!

Svadby podľa Mary
Nikto nerozumie romantike lepšie ako Mary. Vďaka tomu sa stala najlepšou plánovačkou svadieb v San Franciscu. Práve, keď by mala oslavovať svoj najnovší friumf, svadbu internetovej magnátky Fren Donolly, zachráni ju nádherný doktor Steve Edison priamo spred kolies rútiaceho sa smetiaku. Mary s ním zažije krásny večer a konečne má dôvod uveriť na lásku. No potom prichádza šok: jej život sa otočí o 180 stupňov, keď zistí, že Steve je budúci ženích Fran, ktorej má ona pripraviť veľkolepú svadbu.

Mamma Mia
Príbeh tejto svadobnej romantickej komédie je jednoduchý: Sophie sa čoskoro vydáva za muža svojich snov, no má to háčik - nemá ju kto priviesť pred oltár. Netuší totiž, kto je jej biologický otec a vyrástla iba s mamou. Keď nájde jej denníček, odhalí tajomstvá leta, počas ktorého bola splodená a aj identitu troch mužov, ktorí by mohli byť jej otcami. A tak ich všetkých pozve k nim na krásny grécky ostrov, aby zistila, ktorý z nich to je. Táto romantická komédia so svadobnou tematikou je však TOP, lebo v nej nielen hrá úžasná Meryl Streep, ale aj spieva a nie len tak hoci čo, ale večne živé a navždy populárne hity skupiny ABBA!

Nenechajte si ujsť romantickú komédiu so svadobnou tematikou - Návrh dnes o 21:15 na JOJke!