Spravodajci deti tit

Krásne deti v JOJkárskom spravodajstve: Rastú ako z vody!

Kto si užíva rodičovské povinnosti?

Deti sú darom. Aj keď prinášajú veľa starostí, prichádzajú s nimi najmú radosti. Naše tváre si užívajú detský krik, tínedžerské starosti, ale aj objatia plné lásky a vďaky. Niektoré majú doma jedno dieťa, iní rovno dvojičky a niektorí dokonca tri deti. Všetci to zvládajú bravúrne a stíhajú riešiť prácu aj počas starostlivosti o rodinu.

Juraj Hajdin a Kristína Farkašová
Dvojica, ktorá sa hľadala dlho, ale nakoniec sa našli. Vyzerá to, že títo dvaja zaľúbenci snáď prekonajú čokoľvek. JOJkársky moderátor a redaktor a herečka majú spolu krásne dvojčatá, Matildu a Elu (3). Obaja veľmi vyťažení ľudia dokážu venovať nielen svoj voľný čas týmto kráskam, ale občas si ich zoberú aj do práce.

Aneta Sedlmair Paríšková
Aj napriek tomu, že Aneta nemá veľké šťastie na manželov, jej osudoví chlapi sa jej vydarili. Ako by to bolo včera, keď sa narodil jej prvý syn Daniel, ktorý pred nedávnom oslavoval 8 rokov. Po ňom prišiel na svet o štyri roky mladší Gabriel a po roku hneď Nathan. Aneta má teda s tromi chlapmi veľa práce, ale našťastie to berie s úsmevom.

Hana Zavřelová Gallová a Adam Zavřel
Keď JOJka dá viac, ako len prácu vznikne krásne manželstvo a s ním prichádzajú aj deti. Hanka a Adam majú prvého potomka, ktorý v marci oslavoval 2 roky. Veríme, že táto rodinka sa bude ďalej rozrastať, aj keď Hanka už niekoľko týždňov sedí v moderátorskom kresle opäť.

Adriana Kmotríková
Osudom skúšaná Adriana našla vo svojich deťoch najväčšiu oporu. Vždy sa prezentovala tým, že im chce dať len to najlepšie a že ich dokonca aj rozmaznáva. Svojim deťom dokonca nosí aj raňajky do postele. Po tom, čo si spolu minulý rok prežili, deti si ju dokážu viac vážiť. Ak by bola v súťaži mama roka, umiestnila by sa v horných priečkach.

Erika Barkolová
Málokto vie, že Erika je matkou dvoch už dospelých dcér, Patrície (19) a Alexandry (17). Keď sa ukážu v spoločnosti, nikto nechce veriť, že je ich mamina, pretože pri nich vyzerá, ako sestra. Dievčatá rastú do krásy a majú veľmi blízko ku kamerám a fotoaparátom. Láka ich fotomodeling, ale možno sa raz vyberú v maminých koľajach. Každopádne o nich budeme ešte počuť.

Autor: Paulína Ištvancová