Celebritné tehuľky: Ani blížiaci sa pôrod im nebráni vymetať žúry v mini a v štekloch!

Vyzývavý imidž majú aj v tehotenstve.

Šoubiznis v Amerike je neúprosný a zvlášť vtedy, ak ste súčasťou Hollywoodu či televízneho priemyslu. Herečky a iné  známe dámy sú každý deň konfrontované s novinármi a s paparazzi fotografmi a tak sa snažia vyzerať za každých okolností dokonale. Celebrity totiž vedia, že ako náhle o nich médiá stratia záujem, ich hviezda zhasne. Mnohé z nich sa preto pravidelne ukazujú v spoločnosti a vymetajú žúry aj v prípade, že sú v požehnanom stave. Blížiaci sa pôrod im dokonca nebráni ani v tom, aby na párty vyrazili  vo vyzývavom outfite a, samozrejme, vo vražedných podpätkoch.

Azda najväčšou „extrémistkou“ je Kim Kardashian. Tehotenstvo doslova strávila na štekloch, oblečená v mimoriadne vypasovaných šatách, ktoré viac ukazovali, ako zahaľovali. Na rolu konzervatívnej mamičky sa rozhodne nechystá ani Nicky Hilton Rothschild. Blondínka taktiež chodí z jednej akcie na druhú, akoby vôbec nenosila pod srdcom dieťa. Na spoločenských podujatiach sa pravidelne zúčastňuje v sexi stylingu aj herečka Blake Lively, ktorá nedávno šokovala všetkých novinárov. K romantickej nadýchanej sukni si totiž obliekla latexový korzet ako vystrihnutý z Madonninho turné z 90-tych rokov. Sexepíl nezakrýva ani „druhá Angelina Jolie“ – Megan Fox. Na nakrúcanie televíznej šou dorazila v obtiahnutých šatách, ktoré doplnila vysokými sandálkami a krvavo červeným rúžom. Najmiernejšou budúcou mamičkou je herečka Mila Kunis. V spoločnosti sa totiž ukazovala len na začiatku tehotenstva a s rastúcim bruškom sa začala obliekať striedmejšie.

Atraktívna Mila Kunis hrá hlavnú úlohu vo filme Cesta do krajiny OZ, ktorý si môžete v premiére pozrieť na JOJke už dnes o 20:35!

Autor: Lenka Filipová