Celebrity Camp ženy

Schudli, pribrali, porodili, vydali sa: Ako sa zmenili známe ženy z Celebrity Campu?

Od nakrúcania ubehlo už 9 rokov.

Jedinečná reality šou Celebrity Camp: Dobrodružstvo na ostrove jednoznačne patrí medzi projekty, ktoré si naši diváci veľmi obľúbili. V rámci tejto šou bojovalo dvadsaťšesť slovenských a českých celebrít o vlastnú česť, ale aj o päť miliónov korún. Známe osobnosti odcestovali na desaťtisíc kilometrov vzdialené ostrovčeky v Juhočínskom mori, aby tu prežili najväčšie dobrodružstvo svojho života. Od nakrúcania ubehlo už 9 rokov, čo je poriadne dlhá doba. Dokazujú to aj zmeny, ktoré nastali v životoch či vo vzhľade účinkujúcich celebrít. Dnes sme si vzali na mušku najvýraznejšie dámy, ktoré boli v šou Celebrity Camp.

Najväčšou zmenou prešla za 9 rokov bývalá moderátorka a niekdajšia učiteľka sexu Zuzana Belohorcová. Blondínka, ktorá kedysi svojimi bujnými vnadami a obrovským sexepílom lámala srdcia všetkým mužom, sa za ten čas usadila a vydala za Vlastimila Hájeka. Presťahovala sa s ním do Ameriky a porodila mu dve deti. Aby tých zmien nebolo málo, najnovšie sa ostrihala nakrátko, hoci sme u nej boli odjakživa zvyknutí na dlhé vlasy. Prírastky do rodiny pribudli aj moderátorke Anete Pariškovej, ktorá má dnes krásnych troch synčekov. V porovnaní s Celebrity Campom má dlhšie vlasy, vďaka čomu pôsobí viac žensky. Z detí sa teší aj exmoderátorka Zuzana Hajdu, ktorá má dcérku a syna s manželom Mustym. Materstvo ju natoľko pohltilo, že sa zo sveta šoubiznisu úplne stiahla.

Veľké zmeny sa udiali aj v živote fitnessky Zory Czoborovej. Pred dvomi rokmi povedala áno svojmu o 16 rokov mladšiemu partnerovi Petrovi. Jej vzhľad sa však príliš nezmenil a stále sa pýši dokonalou postavičkou. Čas akoby sa zastavil aj v prípade herečky Danice Jurčovej, neriadenej strely Evy Mázikovej, spiritualistky Silvie Šuvadovej, exposlankyne Zuzany Plhákovej či prvej Miss Československa Ivany Christovej. Hoci dlhodobo bojuje s kilami navyše, elán a pozitívnu energiu nestráca a stále vyzerá veľmi mladistvo.

Už onedlho vám ukážeme, ako sa zmenili známi muži z Celebrity Campu!

Sledujte šou Celebrity Camp: Dobrodružstvo na ostrove každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!

Autor: Lenka Filipová