Milovníci Rihanny a jej vystúpení, pozor! Na Slovensko zavíta jej svetoznámy tanečník

Nenechajte si ujsť workshop s talentovaným Dashaunom Wesleym.

Ak patríte medzi milovníkov tanca a fascinujú vás vystúpenia excentrickej Rihanny, zbystrite pozornosť. Počas tohto leta sa totiž v Bratislave uskutoční naozaj výnimočná udalosť. V rámci európskeho turné Rihanny sa totiž podarilo zabezpečiť jedného z jej top tanečníkov, svetovo uznávaného DASHAUNA „LANVIN“ WESLEY, ktorý príde už 8.augusta do Riverpark Dance School odučiť 75 minútový workshop v štýle VOGUE. Warm up workshop si budú môcť účastníci vychutnať s talentovaným choreografom a tanečníkom Filipom Jankovičom, ktorý u nás preslávil high heels dance a zúčastnil sa v šou Česko Slovensko má talent. Podujatie sa uskutoční v čase od 17:00 do 20:00 v Riverpark Dance School a ak tiež patríte k milovníkom tanca, nesmiete tam chýbať! Traja z vás majú dokonca jedinečnú šancu získať vstup zdarma! Stačí, ak do 25. júla pošlete 2-minútové tanečné video v štýle Vogue na adresu: manager@riverparkdanceschool.sk.

Zdroj: Twitter D.W.

Ak tento tanečný štýl neovládate, ponúkame vám malý ťahák. Naučte sa tancovať Vogue ľahko a rýchlo s našou Tanečnou školou so Simonou! Videá nájdete na tomto linku.

Riverpark Dance School je prestížna tanečná škola, ktorá je známa tým, že drží krok s dobou a reaguje na najnovšie svetové tanečné trendy. Môžete tu nájsť kvalitných tanečných lektorov, ktorí sú jedinými reprezentantmi minoritných tanečných žánrov na Slovensku (hoci vo svete sú zastúpené v širšom meradle). Hovoríme o štýloch Vogue, Waacking, Dancehall, Modern Dance Graham, New Style Hustle, Afro House či Pole Dance. V tejto tanečnej škole to žije aj počas letných prázdnin. Celé dva mesiace sú všetky hodiny otvorené, to znamená, že si môžete jednorazovo vyskúšať ktorúkoľvek hodinu z rozvrhu. Každý si môže nájsť to svoje „pravé orechové“ a vybrať si pre seba vhodný z kurzov, ktoré začínajú od septembra. K dispozícii sú klimatizované tanečné sály, elegantné a plne vybavené šatne, štýlový bar s ponukou zdravých osviežujúcich nápojov aj s terasou, wifi, parkovanie zdarma a krásne prostredie na brehu Dunaja. Keďže Riverpark Dance School chce priblížiť tanec a radosť z pohybu aj širšej verejnosti, počas leta na Magio pláži v Bratislave môžete zažiť ich vybraných tanečných lektorov. Promo tanečným hodinám Riverpark Dance School sú venované piatky od 18h počas celého júla aj augusta. Viac informácií nájdete na stránke www.tancuj.sk.

Autor: Lenka Filipová