Celebrity Camp muži

Známi muži z Celebrity Campu: Ako sa 9 rokov podpísalo na týchto plážových frajeroch?

Čas je neúprosný aj voči silnejšiemu pohlaviu.

Reality šou Celebrity Camp: Dobrodružstvo na ostrove bola v čase svojho vysielania naozaj unikátnym projektom. Jej tvorcom sa podarilo na jednom mieste sústrediť dvadsaťšesť slovenských a českých celebrít, ktoré pred kamerou a zrakmi celého národa na ostrovčekoch v Juhočínskom mori bojovali o vlastnú česť a o päť miliónov korún. Nakrúcanie prebiehalo ešte v roku 2007, čo znamená, že odvtedy ubehlo už 9 rokov. Že je to poriadne dlhá doba, dokazujú aj zmeny, ktoré nastali v životoch či vo vzhľade účinkujúcich celebrít. Minule sme vám ukázali, ako dnes vyzerajú známe dámy a teraz sa môžete pozrieť, ako sa zmenili známi muži.

Jedným z najvýraznejších mužov bol Johny Mečoch, ktorého si diváci JOJky pamätajú ešte z Miliónového tanca. Práve v tejto šou sa spoznal s Melániou Kasenčákovou, s ktorou sa napokon aj dal dokopy. Pár tvorili niekoľko rokov, rozbehli spoločný „biznis“ a dokonca spolu aj bývali. Osud to však zariadil inak a ich cesty životom sa rozišli. V Johnyho prípade sa zmeny netýkajú len jeho súkromného života, ale aj vzhľadu. Mečoch sa dnes môže pochváliť mimoriadne svalnatým a pevným telom, ktoré zdobí množstvo tetovaní. Pri pohľade na neho by sme len ťažko uhádli, že o dva roky bude mať na chrbte už štyri krížiky. Od Celebrity Campu sa mnohé zmenilo aj v živote herca a speváka Sagvana Tofiho. Tmavovlasý fešák s povesťou neskrotného búrliváka a lámača ženských sŕdc sa v priebehu niekoľkých rokov „upokojil“ a usadil s priateľkou Alenou, s ktorou má rozkošnú dcérku Satine. Tú prvý raz verejne ukázal v roku 2014, čím definitívne vyvrátil svoj status slobodného starého mládenca bez záväzkov. Prírastkom do rodiny sa môže pochváliť aj zabávač Ibi Maiga. Pred rokmi sa vrátil do rodného Mali kvôli svojej mladučkej životnej partnerke Inne, ktorá mu priviedla na svet dcérku Fatim. A ako sa hovorí, že do tretice všetko dobré, novorodeniatko zavítalo aj do rodiny Mira Nogu. V roku 2014 sa stal trojnásobným otcom, keď mu dlhoročná priateľka Janka porodila dievčatko.

Roky po Celebrity Campe neboli práve najšťastnejšie pre manažéra a podnikateľa Fedora Flašíka. V roku 2010 mu diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlín v ranom štádiu. Pre zákernú chorobu absolvoval množstvo liečení a vyšetrení, no tento boj ho nezlomil. Práve naopak, o rakovine otvorene hovoril a veľa športoval. Podporou bola pre neho určite aj jeho milovaná manželka a europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová. Hoci sa začiatkom tohto roka v médiách šepkalo, že to v ich manželstve škrípe, zdá sa, že šlo len o plané klebety. Azda najmenej turbulentné časy prežíval kaderník Paviel Rochnyak, ktorý sa svojej pôvodnej práci venuje dodnes. Najvýraznejšími zmenami v porovnaní so Celebrity Campom sú v jeho prípade len kratšie tmavšie vlasy a vyšportovanejšia postava.

Sledujte šou Celebrity Camp: Dobrodružstvo na ostrove každý pracovný deň o 14:40 na WAUke alebo v našom archíve úplne zadarmo!

Autor: Lenka Filipová