Keď láska prepukne do vážnej choroby: Psa povýšila nad kamošov i vlastného frajera!

Novodobý fenomén, ktorý netreba prehliadať.

Zoznámte sa s nerozlučnou trojicou. Rišo miluje Leu, Lea miluje Riša, no ešte o čosi viac svoju malú sučku Fufinku. Je to jej dieťatko, hoci trochu chlpaté, funiace a s večne vyplazeným jazykom. Zbožňuje cestoviny a olizuje všetkých naokolo. Nosí sa v kabelke, nevie jesť z misky a spať v pelechu. Jedného dňa však jej miláčika niekto ukradne. Rišo dúfa, že bez psíka sa jeho súkromný život s Leou zlepší, no opak je pravdou. Strata Fufinky ju zničila viac, než by si ktokoľvek dokázal predstaviť.

Prehnaná starostlivosť o psy nie je ničím neobvyklým ani v našej spoločnosti. V prípade Ley za ňu pravdepodobne môžu jej nešťastné životné okolnosti a nedostatok lásky. Rodičia sa ňu príliš nestarali, nemala súrodencov a s chlapmi jej to tiež príliš nevychádzalo. Teraz sa to snažila vykompenzovať prostredníctvom psa, o ktorého, žiaľ, práve prišla. 

Ako sa vysporiadajú s touto vážnou udalosťou v živote Ley? Otuží to ich vzťah alebo to bude znamenať ich definitívny koniec? Rišo sa bude musieť skutočne snažiť, aby zachránil svoju lásku k Lei.

Sledujte nový poviedkový seriál Čert nikdy nespí dnes večer o 20:35 na JOJke!