Eddie Cibrian TOP5

Kriminálne seriály na JOJke: TOP 5 najsexi hercov, ktorí stoja za hriech!

Ktorí to sú?

JOJka prináša pre svojich divákov na televízne obrazovky každý deň rôzne kriminálne seriály. O krásnych hercov nemáme preto núdzu a môžeme uspokojiť aj ženy, ktoré sa rady pokochajú výzorom mnohým z nich. Zostavili sme pre vás rebríček TOP 5 najsexi mužov, ktorí hrajú v týchto seriáloch hlavné role, ale aj nemenej podstatné role. A o ktorých krásavcoch sa to bavíme?

1. Eddie Cibrian – Celé detstvo sa venoval športu, až kým neprišlo zranenie. Čomu sme na jednej strane aj vďační, pretože inak by sme prišli o tento krásny úsmev. V C.S.I.: Kriminálka Miami spolu s Adamom Rodriguezom prinášajú na obrazovky neskutočnú dávku charizmy.

2. David Boreanaz – O Dvavidovi ani netreba pochybovať, že patrí do tejto kategórie. Nejedna žena sleduje seriál Kosti len kvôli nemu. Kariéru mu naštartovala rola Angela v upírskom seriáli Buffy, premožiteľka upírov, ale skutočnú slávu a záujem zo strany divákov, alebo presnejšie diváčok, si získal hlavne vďaka vyššie spomínanému seriálu Kosti.

3. George Eads – Tento 49 ročný herec z Texasu sa najskôr živil ako obsluha pri kopírovacích strojoch a neskôr ako predajca. Našťastie ho zlákala dráha herectva a my jeho krásu môžeme sledovať v kriminálnom seriáli C.S.I.: Kriminálka Las Vegas v roli Nicka Stokesa.

4. Seamus Dever – Detektív Kevin Ryan zo seriálu Vtierka Castle patrí medzi tých zaujímavejších hercov tohto formátu. Jeho sexepíl cítiť v každej sérií, aj keď sa možno mnoho divákov zameriava skôr na hlavných hrdinov, okolo ktorých sa točí celý dej. Jeho prenikavé modré oči dostanú každého, kto sa do nich poriadne zahľadí. V tejto TOP 5 nemôže chýbať.

5. James Van Der Beek –Muž, ktorý svoje herecké sklony nedokázal skryť, už keď bol v tínedžerskom veku. Po novom ho môžeme sledovať v C.S.I.: Cyber, kde hrá rolu dokonalého a prísneho agenta Elijaha Munda. Už v časoch, keď hral v seriáli Dawnsonov svet si mnohé dievčatá vešali jeho plagáty po stenách. Po rokoch z jeho príťažlivosti neubudlo a roky navyše mu dokonca svedčia.

Nepremeškajte kriminálne seriáli, ktoré dokážu otestovať vašu pozornosť a všímavosť. Najbližšie môžete sledovať seriál Vtierka Castle o 14:30 na JOJke a C.S.I.: Kriminálka Miami a Las Vegas od 17:05 na PLUSke!

Autor: Paulína Ištvancová