Z jeho života miestami až mrazí: Smrť sa niekoľkokrát ku mne priblížila

Otvorene o ťažkých chvíľach.

Štefana Skrúcaného poznáme všetci ako skvelého zabávača, optimisticky naladeného človeka a speváka, ktorý do textov vkladá kúsok humoru. Málokto však vie, že bol životom veľakrát skúšaný a aj napriek ťažkým chvíľam, ktoré často prežíval, dokázal vstať a pozbierať sa aj z tej najhoršej situácie.

Jeho spoveď začína slovami: „Mal z neho byť spievajúci stavbár, ale nakoniec je z neho spievajúci zabávač.“ Na vysokej škole stretol ľudí, ktorí mu ovplyvnili celý život. Prvým z nich bol Paľo Juráň, ktorý mu bol veľmi blízky ako v hereckom, tak aj v osobnom živote. Jeho život však ukončila tragická nehoda, na ktorú Štefan nikdy nezabudne: „Tá smrť sa niekoľkokrát ku mne veľmi priblížila a zobrala mi mojich kamarátov a spolupracovníkov.“

Okrem Jara Filipa a Stana Radiča, ktorí nás opustili priskoro, ho smrť navštívila ešte raz. Štefan zapríčinil nehodu, pri ktorej zomrela staršia pani. Jeho život sa v jednom momente obrátil hore nohami a on nevedel, ako z tejto situácie vyjsť.

Ako sa mu podarilo pozbierať a čo pre neho znamenajú jeho ženy, ktoré mal vo svojom živote sledujte v relácií Spoveď už dnes o 23:15 na JOJke!

Autor: Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora