JOJ Family

Nová česká stanica JOJ Family štartuje už v septembri: Aké programy ponúkne?

Bude sa mať z čoho vyberať!

JOJ Family bude rodinná televízia, ktorá bude pre českých divákov vysielať to najlepšie z programov JOJky. Na českom území majú slovenské komerčné televízie svojho stáleho českého diváka, preto sa JOJka rozhodla ponúknuť českému publiku plnohodnotnú alternatívu, a tou bude práve nová stanica JOJ Family, ktorej vysielanie odštartuje už v septembri.

Podľa názvu je úplne jasné, že nová stanica bude zacielená na rodinného diváka, pre ktorého bude televízia vysielať predovšetkým spoločné česko-slovenské formáty s tradíciou, akou je napríklad lokálna verzia najúspešnejšej talentovej show na svete Česko Slovensko má talent. Po prvýkrát túto show nebude v Čechách vysielať TV Prima, ale práve nová JOJ Family.

Môžete sa tešiť na úspešné slovenské seriály predabované do češtiny, napríklad súčasný komediálny hit Naši, českému publiku už známy Dr. Dokonalý či Doktorka Ema, alebo v pôvodnom slovenskom znení ZOO, Keby bolo keby, najnovšiu súťažno-zábavnú show Uhádni môj vek či slovenské sitkomy Hoď svišťom, Svet podľa Evelyn alebo Dvojičky. Tak isto budú na tejto stanici odvysielané aj najbližšie novinky JOJky, ako seriály Za sklom, Pravá tvár alebo Hotel.

Stanica bude mať vlastnú webovú stránku jojfamily.cz a takisto fanpage na Facebooku v češtine.

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora