X factor - ricco a claudia

Ricco a Claudia skúšali šťastie v nemeckom Talente: Hodnotenie porotcov ich nepríjemne zaskočilo

Postúpili ďalej?

Dvojicu Ricco a Claudia zo slovenského X Factoru si zaručene veľmi dobre pamätáte. Už na kastingu dojali porotcov aj divákov svojím prevedením romantickej balady Hoy tengo ganas de ti. Nebol to len tragický príbeh dopravnej nehody, ktorý dojal mnohých k slzám. V súťaži sa udržali a prebojovali ďaleko predovšetkým vďaka ich talentu. Pod vedením mentora Ota Klempířa sa dostali až do finále, kde im víťazstvo ušlo doslova o chlp. Ako prví spomedzi finálovej zostavy vydali album a pracujú na sebe neprestajne ďalej. Tentoraz skúšali šťastie v nemeckej verzii šou Got Talent, kde sa postavili pred prísnu porotu, ktorá celkom nedokázala oceniť ich talent.

V nemeckom Talente má porota troch členov: speváčku Victoriu Swarovski, modela Bruca Darnella a speváka Dietera Bohlena. Ricco a Claudia si aj v tomto prípade zvolili romantickú baladu, no všetkých porotcov na vlastné prekvapenie nezaujali. Dieter Bohlen dokonca stlačil bzučiak a dal im červený krížik. Hoci jemu sa ich vystúpenie nepáčilo, Victoria a Bruce posunuli spevácke duo zo Slovenska do ďalšieho kola. Podarí sa im uspieť a prebojovať sa až do živých prenosov? Každopádne im držíme palce!

Na WAUke momentálne môžete sledovať aktuálnu sériu britského X Factoru len niekoľko dní po premiére - už v sobotu o 20:30!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora