PLUSka narodky

PLUSka oslavuje už svoje ôsme narodeniny: Máte sa na čo tešiť!

Pripravujeme pestré projekty.

Začiatky prvého vysielania stanice PLUS siahajú do roku 2008, od kedy si táto stanica budovala dnes už stabilné miesto. Vďaka našim verným divákom sa môžeme chváliť tým, že sme dlhodobo najsledovanejšou televíziou spomedzi mladších slovenských TV staníc. PLUSka patrí k siedmim staniciam televízie JOJ a dokázala si nájsť svojho stále diváka, najmä svojím pestrým program, ktorý je určený ako pre mužov, tak aj pre ženy. Od skvelých filmov, seriálov a relácií, až po obľúbené pôvodné formáty, dokumentárne série a populárne zahraničné šou. 

Rovnako na PLUSke môžete sledovať obľúbené komediálne seriály z našej dielne, ako Profesionáli, Hoď svišťom, či Kutyil, s.r.o., vďaka ktorým nám neustále dávate najavo, že naše projekty vás bavia. Simpsonovci, Fórky, vtípky, Faktor strachu, Ničitelia mýtov, Áno, šéfe USA, Letecké katastrofy, kriminálky - toto všetko vám ponúka z tých mladších najobľúbenejšia stanica. 

My sa vám však chceme priblížiť ešte viac a preto nebudeme zaháľať ani v jej deviatom roku vysielania. Máte sa na čo tešiť! Už najbližší pondelok 10. októbra štartujeme vysielanie úplne novej reality šou z prostredia bojových športov. Relácia s názvom Oktagon - Výzva bude súčasťou programu PLUSky každý pondelok o 22:00 hod. V októbri sa po rokoch vráti na slovenské obrazovky aj kultový seriál Hviezdna brána, ktorý pôjde na PLUSke od prvej série v každý pracovný deň popoludní.

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora