Ben Stiller a Christine Taylor

Manželia si zahrali v spoločnom filme: Ich osemnásť mesačné dieťa vtedy muselo ísť bokom

Dnes je z nej už veľká dáma.

Aj po 16-tich rokoch manželstva vyzerajú byť spolu šťastní a spokojní. Ich láska kvitla nejaký čas a nevznikla prvým pohľadom. Ben si spomína na ich prvé stretnutie počas nakrúcania televíznej šou. Vtedy ešte vôbec netušil a ani sa neuvedomoval, že stretol ženu svojich snov. „Náš vzťah bol postupný, vznikol v krátkom časovom období, možno sedem alebo osem mesiacov,“ vysvetľoval. „Wow, je to skvelý pocit. Som za ňu rád. Myslím, že ju miluje. Naozaj – milujem ju,“ pokračuje Ben a dodáva, že láska s Christine ho zasiahla z ničoho nič. Tá sa priznáva, že dodnes neovláda všetky mimické výrazy a tváre svojho muža a možno práve preto ju stále tak baví.

Rola otca zmenila Benovi a Christine život: „Keď je vaša žena tehotná deväť mesiacov, zvyknete si na tú myšlienku. Viete, kam to vedie. No potom zrazu prídete späť domov a máte inú osobu, ktorá s vami žije a práve ste ju stretli. Je to len kúsok, ale obrovská zmena,“ vysvetľuje pocity Ben. Christine dodnes hovorí, že úloha rodiča, je jej najväčšou prioritou, no teraz je už pre ňu jednoduchšie prijať filmovú rolu ako kedysi, keďže deti už vyrástli. Dvojica má spolu krásne dve deti, 11-ročného Quinlina a 14-ročnú Ellu, ktorú ako malú brávali na nakrúcanie ich spoločného filmu Vybíjaná: Choď do toho na plné gule. "Vidím v nich kúsok seba, ale vidím aj dvoch úplne unikátnych jedincov," dodáva na záver.

Bena Stillera a Christine Taylor môžete sledovať vo filme Vybíjaná: Choď do toho na plné gule už dnes o 20:30 na PLUSke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora