topmodelky 90tych rokov

Najznámejšie top modelky sveta: Kde sú teraz a ako vyzerajú?

Obdivovali sme ich krásu, mnohým je stále čo závidieť.

Claudia Schiffer sa preslávila ako modelka, ktorá svojím zjavom pripomínala Brigitte Bardot. Všetci si dokážu vybaviť jej dokonalé plavé kučery. Dnes má 46 rokov a ešte svetlejšie vlasy. Modelingu sa venuje príležitostne, stala sa napríklad tvárou značkových riflí.

Zdroj: joj.sk

Cindy Crawford má momentálne 50 rokov, vychováva dve deti a venuje sa skôr podnikaniu. Má vlastnú líniu produktov starostlivosti o pleť. Spolu s dcérou Kaiou sa tento rok v apríli objavila na obálke významného módneho časopisu a minulý rok vydala svoju autobiografiu. Okrem toho sa aktívne venuje charite.

Zdroj: joj.sk

Kate Moss má v súčasnosti 42 rokov a móde zostala stále verná – v spolupráci s módnou značkou navrhuje vlastné modely. Stále je však v kurze, predchádzajúce roky bola tvárou vlasovej kozmetiky aj samoopaľovacieho krému. Preslávila sa viacerými škandálmi, tento rok v auguste ju fotografi prvýkrát po dvoch rokoch abstinencie pristihli s pohárom vína.

Zdroj: joj.sk

Naomi Campbell sa preslávila ako najtemperamentnejšia top modelka. Aj vo veku 46 rokov vyzerá fantasticky, príležitostne sa dokonca objaví ešte aj na predvádzacom móle, za posledné roky si dokonca vyskúšala aj herectvo – napríklad v seriáli American Horror Story. Moderovala tiež reality šou, v ktorej hľadali mladé tváre modelingu.

Zdroj: joj.sk

Linda Evangelista má momentálne 51 rokov. V priebehu rokov vystriedala množstvo účesov a vlasových štýlov. Práve jej tvár skončila na obálke stého výročia známeho módneho časopisu. Na svojom zozname má množstvo módnych značiek, pre ktoré pracovala, momentálne sa venuje hlavne charite.

Zdroj: joj.sk

Heidi Klum má momentálne 43 rokov a okrem fantastickej modelingovej kariéry sa v priebehu rokov objavila v mnohých filmoch a seriáloch, aj keď skôr ako hosťujúca rola. Moderovala reality šou venovanú módnym návrhárom, ktorí sa pokúšali preraziť v biznise a momentálne ju môžete vidieť predovšetkým ako porotkyňu v šou Amerika má talent. Preslávila sa manželstvom so spevákom Sealom, ktoré v roku 2015 končilo rozvodom.

Zdroj: joj.sk