Najlepšie a najkvalitnejšie seriály sú na JOJke: Tieto príbehy vám prinesieme v roku 2017!

Máte sa na čo tešiť.

My v televízii JOJ sa vám, našim divákom, snažíme odjakživa prinášať tie najlepšie seriály, pri ktorých si každý príde na svoje. Okrem skvelých scenárov a hviezdneho hereckého obsadenia vždy dbáme aj na dôsledné a kvalitné spracovanie či chytľavú hudbu. Inak to nebude ani v roku 2017, keď budeme oslavovať svoje 15. výročie. Ako darček sme si pre vás pripravili päť nových seriálov, ktoré vás budú sprevádzať v priebehu celého roka už od januára. 

Zdroj: TV JOJ

1890
Unikátny, mimoriadne výpravný a napínavý historický krimiseriál s prvkami tajomna, romantiky i humoru. Dej seriálu sa odohráva v efektných dobových kulisách, v krásnom prostredí kaštieľa Betliar a vyšetrované zločiny sú inšpirované skutočnými historickými prípadmi. Atraktívne obsadené postavy sa v nich dostávajú do akčných, strašidelných i komických situácií, prerozprávaných v dramatickom tempe a v modernom vizuálnom spracovaní. V hlavnej úlohe sa predstavia Janko Koleník, Milan Ondrík, Zuzana Konečná, Vica Kerekes či Anikó Vargová.

Zdroj: TV JOJ

Pravá tvár
V novom romanticko-dramatickom seriáli budú diváci svedkami príbehu obyčajného dievčaťa Viky, ktoré prichádza samé do veľkomesta, kam ju ženie túžba po pomste za smrť jej sestry. Vika sa stretáva s dobrými i zákernými ľuďmi, pomáha tým, ktorí to potrebujú a stále prahne po odplate, aby nakoniec našla človeka, ktorý jej ublížil, do ktorého sa aj napriek tomu zamiluje. Viku si zahrá Monika Horváthová a jej osudových mužov stvárnia Martin Mňahončák a Marek Geišberg.

Zdroj: TV JOJ

Hotel
Seriál, aký tu ešte nebol, je nakrútený v nádhernom prostredí karpatských hôr, malebnej prírody a v krásnych kaštieľoch v Budmericiach a v Tomášove. Ústredný príbeh seriálu začína, keď sa Dorota chystá na vlastnú svadbu v hoteli. Príde však na to, že ju jej snúbenec len využíva a podvádza, preto svadbu zruší. Dorota však musí hotelu zaplatiť obrovský účet, na ktorý nikto z rodiny nechce prispieť. Riešenie je jednoduché, aj keď trochu bizarné – zamestnať sa v hoteli a sumu si odpracovať. Tešiť sa môžete na hercov akými sú Milo Kráľ, Zuzana Konečná, Juraj Ďurdiak, Vlastina Svátková, Richard Stanke, Peter Šimun, Táňa Kulíšková či Eugen Libezňuk.

Zdroj: TV JOJ

Prázdniny
Traja bratranci majú ťažkú úlohu – ukázať svojim deťom, že prežiť sa dá aj na kopaničiarskej chalupe bez počítača a televízora. Jedna chalupa, dva týždne, traja chlapi, šesť detí, množstvo krásnych i bláznivých zážitkov, to sú prázdniny, na aké sa nezabúda. V seriáli si hlavné postavy zahrajú Marko Igonda, Ľuboš Kostelný, Tomáš Matonoha, Zuzana Norisová, Lucia Siposová a Kristína Greppelová.

Svet pod hlavou
Kriminálny seriál vznikol v koprodukcii Českej televízie, Bionautu a televízie JOJ. V každej epizóde tým kriminalistov vyšetruje jeden uzavretý prípad. Hlavný hrdina sa dostane so svojimi skúsenosťami a prístupom policajta z 21. storočia do konfliktu s policajným myslením a postupmi z roku 1982. Jeho skúsenosti mu dávajú výhody, jeho slobodný prístup vyvoláva nevôľu u kolegov a nadriadených. V desiatich epizódach hlavný hrdina postupne odhaľuje tajomstvo svojej cesty v čase, dostane šancu pochopiť svoju rodinnú históriu a musí definitívne poraziť mafiána Šejba, ktorý je jeho protivníkom v minulosti aj v súčasnosti. V hlavných úlohách sa predstavia geniálni českí herci Václav Neužil a Ivan Trojan. Hlavnú ženskú postavu bude stvárňovať charizmatická Slovenka s maďarskými koreňmi Judit Bárdos.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora