Veľký návrat úspešného seriálu Prison Break: Prezradíme vám viac o novej sérií!

Šokujúce zistenie a boj na život a na smrť.

Úspešný americky seriál o úteku z väzenia sa opäť vracia na obrazovky JOJky. Necelých 24 hodín po premiére v USA si budete môcť seriál Prison Break pozrieť aj u nás. Piata séria s názvom Návrat pôjde už od 5. apríla a každú stredu po Paneláku o 22:00 na JOJke. Začiatok tohto seriálu sa točil okolo Michaela Scofielda, mladého, vzdelaného, vysoko inteligentného finančne zaisteného muža, ktorý prepadol banku. Prečo to spravil? Prečo pri súdnom rokovaní pristúpil na všetky podmienky a bez odvolania prijíma päťročný trest vo väzení Fox River?

Pretože v tomto väzení čaká na popravu jeho brat Lincoln Burrows. Michael verí v jeho nevinu  a tak s dokonale premysleným plánom úteku prichádza, aby ho zachránil. Vo väzení sa však veci nemajú úplne tak, ako si predstavoval. Okrem všadeprítomnosti bacharov musí venovať pozornosť aj zvedavému postoju niektorých spoluväzňov, ktorí by radi utiekli tiež. Navyše sa v nebezpečenstve ocitá aj Lincolnova rodina, pretože niekto vysoko postavený ťahá za nitky a jeho poprava je pre nich veľmi dôležitá. Keď na záver štvrtej série tohto seriálu nechali fanúšikov v tom, že Michael zomrel, všetci zostali v šoku. Táto tragédia však zostala otvorená a mnohí mali otázky, či sa to naozaj stalo alebo to bolo len zámerne pripravené. V novej sérií sa však všetko objasní. Kde sa skrýval Michael po celý ten čas? 

9-dielna nová séria sa odohráva 7 rokov po skončení seriálu (2005-2009): Lincoln (Dominic Purcell) a Sara (Sarah Wayne Callies) od T-Baga (Robert Knepper) zisťujú, že Michael (Wentworth Miller) je stále nažive a nachádza sa vo väzení v Jemene. Lincoln a Sara sa preto spoja s T-Bagom a ďalšími dvoma známymi utečencami z väznice Fox River (Sucre/Amaury Nolasco, C-NOTE/Rockmond Dunbar), aby zosnovali ten najväčší útek a vyslobodili Michaela. Tentoraz ale nebude stačiť utiecť z väzenia, ale aj z cudzej krajiny.

Sledujte nové časti seriálu Prison Break necelých 24 hodín po premiére v USA už od 5. apríla o 22:00 na JOJke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora