Mila Kunis, Ashton Kutcher

Roztomilá tvárička malého Dimitriho: Slávni rodičia ho nechtiac ukázali svetu

Ten sa im poradil.

Manželia Mila Kunis a Ashton Kutcher sa stali dvojnásobnými rodičmi len v novembri minulého roka. Malému synčekovi dali meno Dimitri, ku ktorému sa píše aj zaujímavý príbeh. Jeho meno totižto Mila vyslovila ešte skôr, ako sa narodil bez toho, aby sa s Ashtonom na ňom dohodli. Na tom by nebolo nič zvláštne, no popritom predpovedala aj ďalšiu zaujímavú vec. V jeden večer, keď sa obaja známi herci vybrali na večeru, sa zrazu Mila obrátila na Ashtona a povedala: "Takže, myslím si, že Donald Trump sa stane prezidentom a myslím, že meno nášho syna je Dimitri," prezradil Ashton túto príhodu v jednej americkej relácii. Neskôr na túto vec s menom zabudol, pretože neveril v to, že by Donald Trump mohol vyhrať voľby. Celá situácia sa odohrala mesiac alebo dva pred voľbami a nakoniec sa ukázalo, že Mila mala pravdu v oboch veciach. 

Od narodenia malého Dimitriho ubehol už nejaký čas a dlho ho jeho rodičia neukázali. Až sa raz vybrali na prechádzku v Malibu, kde si ich všimol paparazzi, ktorému sa podarilo zachytiť jeho krásnu tváričku. Tak sa nám zdá, že malý princ je na tatinka. Pozrite sa, no nie je roztomilý?

​Sledujte film Hádaj kto? s hercom Ashtonom Kutcherom už dnes o 14:0 na JOJke!

O filme:

Pred tým, než Theresa (ZOE SALDANA) priviedla svojho snúbenca Simona Greena (ASHTON KUTCHER) na oslavu 25. výročia svadby svojich rodičov, zabudla sa zmieniť o istej maličkosti, že Simon je beloch. Tento drobný detail rozzúri jej otca Percyho Jonesa (BERNIE MAC) do takej miery, že sa rozhodne dcérine zásnuby zrušiť. Urobí všetko pre to, aby sa Simon v rodine necítil dobre - od machinácií s jeho bankovým účtom, až jeho po jeho nočné väzenie v pivnici. Keď však Percy škodoradostne prezradí dcére Simonovo najväčšie tajomstvo, strhne sa kolotoč neskutočne komických situácií a komplikácií, ktoré dokazujú jediné - otecko nemusí mať vždy pravdu!