Dôchodok snov! Ako si užíva voľný čas charizmatický sexsymbol Sean Connery?

Sladké ničnerobenie si užíva ako sa patrí.

Charizmatický sexsymbol Sean Connery filmovým fanúšikom na plátne a obrazovkách bezpochyby chýba. Návrat pred kameru ale herec rozhodne neplánuje. Užíva si sladké ničnerobenie a pokojný život so svojou manželkou. Sean Connery trávi svoj dôchodok, na ktorý odišiel už pred rokmi, na Bahamách. Voľný čas mu vypĺňa golf, ktorý hráva občas aj so svojím synom Jasonom.

Hoci sa utiahol do ústrania, nežije ako pustovník. "Stále mu niekto robí spoločnosť. Väčšinou sú to susedia a starí priatelia alebo rodina. Neznamená to, že by tam neboli aj ľudia z Hollywoodu, to sú. Ale on sám už nie je jedným z nich. Nikto sa k nemu nespráva ako k celebrite. To sa mu na živote tam veľmi páči," prezradil jeden z jeho priateľov.

Červený koberec, blesky fotoaparátov a paparazzi Seanovi Connerymu rozhodne nechýbajú. "Hollywood je posledná vec, na ktorú vôbec pomyslí. Miluje tie ostrovy, miluje svojich susedov a miluje golf," uviedol na pravú mieru hercov život jeho kamarát.

​Sean Connery sa s o rok staršou maliarkou Micheline Roquebrune oženil ešte v roku 1975. Odvtedy si spokojne nažívajú a ich vzťahu sa väčšie krízy vyhýbajú. Herec bol už ale predtým ženatý. V rokoch 1962 až 1973 bola jeho manželkou herečka Diane Cliento, s ktorou má syna Jasona.

Herectvo zavesil na klinec v roku 2012. Vzápätí sa s manželkou odsťahovali na Bahamy. Connery vtedy vyhlásil, že do rodného Škótska sa nevráti, kým nebude nezávislé.

Sean Connery si zahral vo filme Liga výnimočných. Svetu opäť hrozí zánik. Kto ho zachráni pred geniálnym šialencom, ktorý si hovorí Fantom? Jediný, kto môže uspieť, je dobrodruh Allan Quartermain a jeho liga výnimočných. Kto do nej patrí? Kapitán Nemo, upírka Mina Harker, neviditeľný Rodney Skinner, agent tajnej služby Tom Sawyer, nesmrteľný Dorian Gray a úžasná dvoja Dr. Jekyll/Mr. Hyde. Na záchranu Benátok pred totálnou skazou zostáva len 96 hodín! 

Skvelého Seana Conneryho si môžete pozrieť už dnes o 20:35 hod. na Plus vo filme Liga výnimočných!