Thomas Puskailer

Po siedmich rokoch si trúfol spievať po slovensky: Toto si musíte vypočuť!

Nový pozitívny singel od Thomasa Puskailera.

Jeho najväčším spoznávacím znamením je široký úsmev a vždy pozitívna nálada. Keď sa charizmatický spevák usmeje, hneď rozžiari celú miestnosť. Určite si ho pamätáte zo speváckej súťaže z roku 2009, kde zaujal aj svojou lámavou slovenčinou. Reč je o spevákovi Thomasovi Puskailerovi, ktorý najskôr precestoval skoro celý svet, až kým zistil, že jeho miesto a domov je tu, na Slovensku. To mu potvrdzuje aj množstvo fanúšikov, ktorí prichádzajú na jeho koncerty. Minulý piatok totiž odštartoval svoje turné s názvom "Po Slovensk(i)y Tour", kde zaspieva slávne hity známych umelcov ako Justin Bieber, Enrique Iglesias, či Sting so slovenským textom. Zavíta do väčších aj menších miest, pričom ho po celom turné bude sprevádzať talentovaný gitarista a klavirista Ľuboš Brtáň.

Celá myšlienka vznikla v momente, kedy sa Thomas rozhodol spraviť prelom vo svojej tvorbe a rozhodol sa spievať prevažne v slovenčine. Vďaka tomu v posledných dňoch vypustil novinku "Čakám na zázrak", ku ktorej stihol nakrútiť aj vtipný videoklip: „Hlavnou myšlienkou klipu je chuť pomáhať druhým a snažiť sa rozjasňovať ich dni, hoci aj len malým úsmevom. Všetci sme rovnakí, nezáleží na tom, kto má aké povolanie, či kto je verejne známy. Pomáhať by sme si mali všetci. A tiež sa viac usmievať. Slovákom úsmev na tvárach akosi chýba. Čakanie na svoj zázrak si môžeme spríjemniť, netreba sa nikam ponáhľať a mračiť sa,  všetko má svoj čas a s úsmevom je život krajší. Som jeden z vás – normálny chalan od vedľa. Preto aj v klipe účinkujú nie herci, ale obyčajní a zaujímaví ľudia, akých možno stretnúť kedykoľvek na ulici,“ opisuje klip Thomas Puskailer.

Zaujímavosťou je, že text skladby vznikol veľmi netradične. Je totiž pretextovanou Thomasovou skladbou:„Pôvodná skladba sa volala „Waiting" a to je v preklade čakať. Slovenský text mi napísal skvelý Martin Sarvaš a je o tom, že ak čakáme v živote na zázrak, mali by sme si uvedomiť, že príde až vtedy, ak sami na sebe zapracujeme. S Martinom Sarvašom sa mi pracuje výborne, vždy vie presne nájsť tie správne slová, ktoré sa k mojej hudbe hodia,“ teší sa Thomas.

Vypočujte si svieži letný song od Thomasa Puskailera a možno aj vám prinesie pozitívny pohľad na svet.

Thomasa Puskailera uvidíte aj na JOJke v novej pripravovanej zábavnej šou!