Nabúchaná s mužom, ktorého nechce!

Alison mala na prvom mieste prácu, o mužovi a dieťati ani nesnívala. Rebríček jej hodnôt sa však zmenil vďaka jedinej noci.

Katherine Heigl sme vám už predstavili ako večnú družičku vo filme 27 šiat. Dnes večer sa vráti na obrazovky televízie Joj v ďalšej premiére ako Nabúchaná, kde hrá úspešnú moderátorku, ktorej život sa obráti naruby po jednej divokej noci. Alison oslavuje pracovný postup, v bare sa zoznámi s o niečo menej atraktívnym Benom. Vezme si ho domov, ráno ho vyhodí z postele a obaja si myslia, že sa už nikdy v živote neuvidia. Čo však čert nechcel, Alison o osem týždňov zistí, že je tehotná.

Tento film je síce fikcia, no viacero scén z neho bolo inšpirovaných skutočným životom a skúsenosťami členov štábu s tehotenstvom a pôrodom. Väčšina dialógov s snímke je improvizovaná. Režisér Judd Apatow chcel, aby zneli čo najprirodzenejšie, preto pred nakrúcaním jednotlivých obrazov hercom iba načrtol základné línie a motívy. Do finálnej verzie filmu sa však zmestila iba tretina improvizovaných dialógov. Deti stvárňujúce Alisoninu neter a synovca sú potomkami režiséra.

Nenechajte si ujsť ďalšiu filmovú premiéru, Nabúchaná už dnes o 20:20 na TV JOJ!