Telkac roka

Poznáme výsledky ankety Telkáč roka: JOJka má TOP hercov a najlepšie spravodajstvo!

Všetkým našim divákom ďakujeme za priazeň!

Priazeň a spokojnosť divákov je pre našu televíziu veľmi dôležitá, preto sa snažíme robiť všetko pre to, aby sme boli pre vás neustále zaujímaví a pútaví. Jedným z ukazovateľov vašej spokojnosti sú práve divácke ankety, v ktorých prejavujete svoje sympatie nám, našim projektom a ľuďom, ktorí sú za ich vznik zodpovedný. Tak ako každý rok, aj teraz prebiehalo na internete hlasovanie o Telkáča roka, ktorého história sa píše už od roku 2011. Anketa prebiehala tradične prostredníctvom Facebooku a dovedna prišli až 154 446 hlasov. Spomedzi nich vzišli v jednotlivých kategóriách víťazi, medzi ktorými jednoznačne dominuje práve JOJka. Spolu sme od vás získali až sedem prvenstiev, za čo vám nesmierne vďační. Znamená to, že si svoju prácu odvádzame dobre a náš program vás baví. A to je pre nás najväčšia spätná väzba. Všetkým našim divákom patrí jedno veľké - ďakujeme!

Najobľúbenejší moderátor:  Vilo Rozboril
Ďakujem všetkým divákom za priazeň. Veľmi ma to potešilo i vzhľadom k tomu, že v porovnaní s inými kolegami mám počet televíznych vystúpení výrazne nižší. Veľmi ďakujem.

Najobľúbenejší herec: Janko Koleník
Ďakujem, teší ma to. nepočítam automaticky s tým, že všetko sa bude divákom páčiť, a tak som skôr opatrný a o to viac si pozornosť vážim. Dúfam, že budeme spoločne napredovať správnym smerom.

Najobľúbenejšia herečka: Lujza Garajová Schrameková
Je to veľmi milé. Ďakujem za každý hlas, vážim si to a teším sa.

Najobľúbenejší redaktor: Jozef Kubáni
Dnes je to pre mňa prvá dobrá správa a ešte takáto. Pocity? To človeka vždy poteší a hlavne zaväzuje. Teraz mám nervy, ako si to ďalšou prácou zaslúžiť. Ďakujem divákom JOJky za podporu a samozrejme JOJke a kolegom z Novín.

Najobľúbenejšia spravodajská relácia: NOVINY TV JOJ
Programový riaditeľ a riaditeľ spravodajstva Roland Kubina: Ďakujeme našim divákom, že aj tento rok ocenili svojim hlasovaním našu hlavnú spravodajskú reláciu Noviny Tv Joj. Veľmi si to vážime, je to skvelá motivácia pripravovať pre vás najsledovanejšie spravodajstvo na trhu.

Najobľúbenejší TV program: V siedmom nebi
Moderátor Vilo Rozboril: Siedme nebo je mojou srdcovkou. Znamená pre mňa skĺbenie dvoch vecí: možnosť aspoň trochu pomáhať ľuďom v núdzi a robiť dobrú televíznu robotu. Podľa reakcií sa zdá, že ideme na to dobre a to ma teší. Zo srdca ďakujem. 

Najobľúbenejšia TV stanica: TV JOJ
Generálny riaditeľ Marcel Grega: Ďakujeme našim divákom za dlhoročnú priazeň, vážime si každý jeden hlas. O to viac sa tešíme z opätovného víťazstva, keď v tento rok oslavujeme 15. narodeniny a od divákov sa nám vracia pozitívna spätná väzba na našu prácu.

Televízna anketa Telkáč roka je organizovaná portálom Telkáč.sk a začala svoju históriu v roku 2011. V tom čase išlo o jedinú anketu, na ktorej sa podieľali všetky televízne stanice. Prostredníctvom online hlasovania môžu fanúšikovia podporiť svoj obľúbený program, moderátorov, hercov, redaktorov či seriál. Prioritou je zachovanie maximálnej dôveryhodnosti a transparentnosti hlasovania, vďaka čomu si anketa získala mimoriadnu obľubu nielen u divákov, ale aj u samotných televíznych tvorcov.

 

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora