Na JOJku mieri nový seriálový hit: Čo vás čaká v novinke Pravá tvár?

Tešte sa na nové príbehy, romantiku i napätie.

JOJka to myslí s kvalitnou seriálovou tvorbou skutočne vážne. Po skončení historickej kriminálky 1890 prichádza už onedlho ďalšia novinka, ktorá bude bojovať o vašu divácku priazeň. Už o dva týždne v stredu 14. júna oživí vaše obrazovky nový dramaticko-romantický seriál Pravá tvár z dielne kreatívnej producentky Danice Hričovej. V týchto dňoch vám zároveň už predstavujeme trojicu teaserov, v ktorých sa objavujú hlavní hrdinovia. Medzi nimi aj talentovaná mladá herečka Monika Horváthová, pre ktorú pôjde o seriálový debut a tiež známi herci Martin Mňahončák a Marek Geišberg.

Hlavnou hrdinkou seriálu je dievča z Oravy – Vika. Tá prichádza do Bratislavy, aby sa pomstila. Hľadá človeka, o ktorom si myslí, že je zodpovedný za smrť jej sestry. V priebehu  šestnástich dielov postupne  pátra a zároveň zisťuje, že si ho zamenila za niekoho iného.

Prava tvar - uputavka making of Prava tvar - uputavka making of Zdroj: joj.sk

O seriáli Pravá tvár

Masky, pretvárka, prezliekanie sa do iných identít, aby sme unikli reálnemu svetu, keďže mu nedokážeme čeliť. Zámeny osôb, životné nedorozumenia, prekvapivé rozuzlenia. V kaderníctve meníme strih, zároveň tým meníme svoju tvár, no aj náš život je postrihaný z množstva útržkovitých vzťahov a rozličných náhod, ktoré do seba po poskladaní zapadajú ako puzzle.

Príbeh nového seriálu sa začína v oravskej dedinke Jakubovo, keď  Vika nachádza svoju sestru Lenu mŕtvu. Vika opustí rodné mesto, svoju rodinu a priateľa Juraja a vydá sa do Bratislavy, kam však neprichádza hľadať nový život, ale ženie ju túžba po pomste za sestrinu smrť. Vika chce nájsť otca Leninej malej dcérky – Mareka Salanciho, o ktorom je presvedčená, že bol zodpovedný za Lenine psychické problémy.

V hlavných úlohách sa predstavia Monika Horváthová ako Vika, Marek Geišberg alias Marek Salanci, Martin Mňahončák ako Marekov brat Šimon Salanci a Juraj Hrčka ako kaderník Yvann Hajden. Ďalej sa v seriáli objavia aj herečy Dáša „Mamba“ Šarkozyová, Alena Ďuránová, ktorú diváci JOJky poznajú zo seriálu ZOO a chýbať nebude ani Jozef Vajda.

Seriál Pravá tvár vám predstavíme už v stredu 14. júna na JOJke!

ad✕✎