Prison Break

Veľkolepé finále poslednej série sa blíži: Prison Break uvidíte poslednýkrát!

Ako to celé dnes dopadne?

Až 9 týždňov sme každú stredu netrpezlivo sedeli pred obrazovkami JOJky a čakali na ďalšie pokračovanie poslednej série seriálu Prison Break. Po tom, čo sme si mysleli, že Michael zahynul, sme zostali prekvapení, keď ho jeho brat Lincoln našiel vo väznici v Yemene. Síce pod iným menom, ale už s tajným plánom na útek. Nie vždy to Michaelovi vyšlo a v krajine zmietanej vojnou to nemal najjednoduchšie. Tentoraz nešlo len o útek z väznice, ale aj z nebezpečnej krajiny. Ak si však myslel, že týmto jeho misia končí, bol na omyle. 

Michael totiž robil pre človeka, známeho pod menom Poseidon. Prekvapením pre neho bolo, keď zistil, že práve tento človek nahradil miesto v jeho rodine. Za manželku si vzal jeho milovanú osobu. Michaelova bývala manželka spolu s ich synom teda niekoľko rokov žili pod jednou strechou s najobávanejším a najnedotknuteľnejším človekom planéty. Teraz sa všetko snaží napraviť a dostať svoju rodinu do bezpečia, kde im Poseidon nemôže ublížiť. 

Konečne nájde svojho syna Michaela, ale to ešte netuší, že toto všetko je len pasca, ako ho zabiť. V dome, kde Poseidon ukrýva Michaelovho syna totiž nestretne jeho, ani svoju manželku, ale profesionálneho zabijaka, ktorý má jasný cieľ - zabiť ho. Po tom všetkom, čo prekonal, nakoniec stojí tvárou v tvár smrti. Počuť len výstrel a ticho.

Koho však guľka zasiahla? Zistíte už dnes vo veľkom finále seriálu Prison Break o 0:35 na JOJke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora