Zrebný a Frlajs v kampani na TopFest: Pozrite sa, čo vyvádzali!

Tomu neuveríte!

Aj tento rok sa máte na čo tešiť! Blíži sa totiž TopFest, ktorý už 14 rokov baví všetkých, ktorí milujú hudbu. Na tohtoročnom festivale, ktorý bude 30. júna až 1. júla na letisku v Piešťanoch, sa predvedú také esá ako Bastille, Amy Macdonald, Gogol Bordello či Rag'n'Bone Man. Zahanbiť sa nedajú ale ani české či slovenské hudobné hviezdy. Môžete sa tešiť napríklad na IMT Smile, Kabát, Horkýže Slíže alebo Karla Gotta.

TOPFEST a televízia JOJ ti prináša jedinečnú súťaž! Tento rok máš príležitosť osobne stretnúť svoju hviezdu priamo na festivale a byť súčasťou reportáže v relácii Topstar.

Zrebný a Frlajs sa už nevedia dočkať, tak sa na festival tešia. Nakrútili dokonca video, ktoré vás dostane!

Zdroj: TopFest 2017

Rag'n'Bone Man je autorom megahitu HUMAN, ktorý v roku 2017 na Brit Awards zaznamenal hneď dva úspechy. Ocenili ho ako Najlepšieho nového interpreta Británie a získal aj cenu odbornej kritiky.

Amy Macdonald je výraznou predstaviteľkou škótskej popovej vlny. Medzi jej hity patrí napríklad This Is The Life. Speváčka získala viacero nominácii a ocenení na svetových hudobných a módnych festivaloch.

Bastille je najvýraznejšou kapelou súčasnosti. Na Brit Awards z roku 2014 získala ocenenie ako Najlepší nový interpret roka.

Gogol Bordello zase spája zábavu a chytľavú rytmiku. Je obľúbenou kapelou takých ikon, ako napríklad sama Madonna.

Zdroj: TopFest 2017

​Na TopFeste bude aj štáb televízie JOJ. Nakrúcať sa bude Topstar špeciál, ktorý bude jojka vysielať. Všetko ale nie je len o celebritách, ale aj o ľuďoch, ktorí na festival prídu. Dokonca, ak sa zapoja do súťaže, môžu sa stretnúť, odfotiť či porozprávať so svojimi obľúbenými kapelami.

Stačí len zapojiť do súťaže a môžete to byť práve vy, kto vyhrá! Bude to neopakovateľný zážitok!