Noví politickí básnici na Slovensku: O koho ide?

Na čo sa môžete v relácii Sedem tešiť?

Už dnes večer sa môžete tešiť na poriadnu dávku sarkastického humoru v relácii Sedem. Opäť vás pri televíznych obrazovkách privíta šarmantná Elena Vacvalová a do horúcich kresiel zasadnú skvelí glosátori ako Oľga Feldeková, Milan Lasica, Marián Leško a Milan Kňažko. Zaujímavosti z politiky, či bežného života, ktoré sa v priebehu týždňa udiali vo svete alebo doma, vám opäť vtipne odprezentujú naši zabávači.

Najvážnejšou témou, ktorá rezonovala v celej Európe bol nedávny útok v Manchestri a v Londýne. Britov sa však nemilo dotklo, keď americké noviny napísali, že sa Angličania z toho nevedia pozbierať.

Najlepším terčom glosátorov sú aj tak naši politici. Podpredseda SNS Anton Hrnko pred pondelkovým protikorupčným pochodom oznámil, že sa ho nezúčastní, lebo v tom čase ide na poéziu. ,,Je to užitočnejšie ako ísť protestovať proti niečomu, čo je založené na absolútnych bludoch.“ Na akú poéziu Hrnko išiel, vám prezradia naši glosátori, dokonca predstavia nových slovenských politických básnikov. Kancelária Andreja Kisku navrhla tímu českého prezidenta Zemana, aby pri výročí atentátu na ríšskeho protektora Reinharda Heydricha spoločne vyznamenali odbojárov Kubiša a Gabčíka, ktorí tento čin vykonali. Ako na to zareagoval Zeman?

Toto a ešte oveľa viac uvidíte už dnes večer v relácii Sedem o 22:00 na JOJke!